Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.03.2016 17:49:01
Deli članek:

Dob bo spomladi elitno ligo lovil tudi z nekdanjim članom Olimpije

www.alesfevzer.com

Drugoligaš iz Doba se je okrepil z nogometašem, ki se je zadnja leta potepal po tujini, kariero pa je začel pri Olimpiji.

Tudi za drugoligaše se končuje zimski spanec, v soboto bodo odigrane uvodne tekme prvega kroga v tem letu. Eden tistih klubov, ki se v drugi del sezone podajajo s sila visokimi cilji, je tudi Dob, ki se trenutno nahaja na četrtem mestu lestvice, a za drugim mestom zaostaja le za štiri točke. Trener Damjan Romih bo zagotovo naredil vse za dvig po lestvici, pri tem pa mu bo poskušal pomagati tudi nogometaš, ki se je kalil pri ljubljanski Olimpiji.

Spomladi bo v dresu Doba igral tudi Stefan Smiljanić, 24-letni krilni napadalec, ki ima za sabo 26 tekem in dva gola v Prvi ligi Telekom Slovenije. Smiljanić se je od leta 2012 mudil na tujem, kot beležijo podatki na spletu, je bil v Španiji pri Almansi, v Angliji pri mladi ekipi Leicester Cityja, v Nemčiji pri drugem moštvu Hannovra, v Grčiji pri Doxi in v Srbiji pri Jedinstvu. Zdaj bo žogo spet brcal v Sloveniji, seveda v upanju, da bo imel Dob od njegove prisotnosti kar največ koristi.