sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

nkbm_bobo Reporter.si

Poraz NKBM: z diletantsko tožbo hotela ...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

rb
rb
0 17.06.2015 13:02:15

Fridl: Upam, da se v ozadju kaj dogaja

Drago Wernig - TAKA
Trener Drave o povratni tekmi kvalifikacij za 2. SNL in o bližnji prihodnosti ptujskega nogometa.

"Na prvi tekmi je bila naša podoba dokaj obetavna, čeprav je dejstvo, da bi lahko dosegli še kakšen gol in dvoboj tako rekoč zaključili. Toda najpomembnejše je vendarle spoznanje, da imamo lepo prednost, vendar hkrati zelo dobro vemo, da je pred nami še ena nadvse zahtevna preizkušnja. Poznam razmere na igrišču v Lipi, ogledal sem si derbi Odranci - Beltinci. Gledalci so blizu igrišča, in če jih bo spet veliko, bo temu primeren pritisk, ampak verjamem, da smo dovolj izkušeni, da to ne bi smelo v pretirani meri vplivati na našo igro. Seveda ni še nič odločeno, ne slepimo se, da nas morda čaka lahko delo. Prizadevamo si, da bi se na obračun čim bolje pripravili. Ničesar ne prepuščamo naključju, naš namen je odigrati na primerni kakovostni ravni in si kakopak zagotoviti napredovanje," pred današnjim povratnim obračunom z Odranci v kvalifikacijah pravi trener Drave Franc Fridl.
Razmišljanjem o prihodnosti v 2. SNL se je izognil: "S tem se zdaj ne ubadamo. Najprej moramo opraviti svojo nalogo na povratnem dvoboju, osredotočeni smo le na tekmo z Odranci."


SEVEDA SI ŽELIMO IGRATI V DRUGI LIGI

Drugoligaško tekmovanje je sicer za kurente pravšnji izziv. "Seveda si želimo igrati v drugi ligi, ampak močno upam, da se v ozadju kaj dogaja. In da so zadeve boljše, kot so nam bile predstavljene pred časom. Z izjemo igralcev in članov strokovnega vodstva namreč nisem začutil želene podpore lokalnega okolja in predvsem tistih, ki bi lahko na kakršenkoli način pomagali. Na naše veliko zadovoljstvo so se vsaj navijači na dvoboj z Odranci odzvali v velikem številu in kakopak upam, da bo tako tudi v prihodnje," je še povedal Franc Fridl, ki ima v svojih vrstah kar nekaj igralcev s prvoligaškimi in tudi mednarodnimi izkušnjami, v prvi vrsti seveda izstopa Nastja Čeh.

Članki iz rubrike