zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Robert Balantič
Robert Balantič
0 30.05.2015 12:30:26

Srbski menedžer športni direktor Olimpije?

foto: telegraf.rs
Po naših informacijah naj bi Milan Mandarić kadrovanje v zmajevem gnezdu zaupal nekdanjemu vratarju beograjskega Partizana in zagrebškega Dinama.

Zadnje informacije iz zanesljivega vira pravijo, da dvomov zdaj pravzaprav zares ni več - Izet Rastoder zapušča zmajevo gnezdo. Milan Mandarić naj bi izpolnil vse zahteve, ki jih je kralj banan pogojeval za svoj odhod in tako omogočil srbskemu poslovnežu z ameriškim potnim listom, da bo prevzel vodenje Olimpije. Prihod na predsedniški položaj ga bo stal štiri milijone evrov.

V preteklih dneh smo poročali, da naj bi se primopredaja zgodila prihodnji konec tedna, toda medtem so nam naši viri zaupali, da se bo menda že v začetku tedna oziroma v ponedeljek (1. junija).

Večina navijačev zeleno-belih si bo po uradnem podpisu pogodbe o "prevzemu" bržčas oddahnila z upanjem, da so pred njihovim ljubljenim klubom lepši časi, hkrati z velikim zanimanjem pričakujejo prve kadrovske poteze.

882-22-mandaric3 pm
Profimedia

Kdo bo športni direktor? To je vsekakor eno od ključnih vprašanj, v zadnjem obdobju se je pojavljalo kar nekaj morebitnih kandidatov, medtem pa iz Beograda prihajajo namigi, da naj bi Milan Mandarić že našel rešitev za nadvse odgovorni položaj. Bojda ga bo zaupal 56-letnemu Ranku Stojiću! Ljubiteji nogometa, ki so spremljali prvenstvo v nekdanji skupni državi, se ga gotovo spomnijo kot vratarja beograjskega Partizana in zagrebškega Dinama, otrok Iskre iz Bugojna je branil tudi mrežo belgijskih Liegea, Anderlechta, Charleroia in Antwerpena, v dresu jugoslovanske reprezentance je zbral 14 nastopov.

Po koncu kariere je ostal v nogometu kot menedžer in postal precej vpliven. S tem poslom se ukvarja še vedno, a to ni bila ovira, da je bil vmes tudi predsednik Rada, kjer se je njegova zgodba sicer neslavno končala, bil je tudi v nenehnem sporu z navijači ki so ga naposled tudi fizično napadli.

Če se bodo uresničila namigovanja o tem, da bo poslej kadroval priOlimpiji, najbrž ni zanemarljivo spoznanje, da je med drugim tudi zastopnik nekdanjega trenerja Partizana Marka Nikolića, črno-beli so se mu za sodelovanje zahvalili marca.

Članki iz rubrike