Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
21.10.2024 19:06:14
Deli članek:

Kaj se dogaja? Katanec je tako odgovoril na vprašanje o zdravstvenih težavah

Profimedia

Nekdanji slovenski selektor Srečko Katanec z Uzbekistanom piše zgodbo o uspehu.

Nekdanji selektor slovenske reprezentance Srečko Katanec se je leta 2021 preselil na klop reprezentance Uzbekistana, še posebej v zadnjem letu dni pa piše zgodbo o uspehu. Njegovi varovanci so namreč na dobri poti, da se uvrstijo na svetovno prvenstvo, ki bo potekalo leta 2026 v ZDA, Kanadi in Mehiki. 

V skupini A azijskih kvalifikacij so trenutno na drugem mestu s 3 zmagami in enim remijem, enak izkupiček ima tudi prvi Iran, a ima ob enakem številu točk za malenkost boljšo gol razliko. Navijači Uzbekistana pa so bili v zadnjem mesecu dni zaskrbljeni zaradi zdravstvenega stanja nekdanjega selektorja Slovenije. Katanca namreč na zadnjih dveh tekmah kvalifikacij ni bilo na klopi, temveč sta namesto njega ekipo vodila Aleš Čeh in Vlado Radmanović. Tamkajšnji mediji so sporočili le, da ima Katanec spet zdravstvene težave, njegovi varovanci pa so celo pozirali z majico z njegovo podobo in napisom, naj čimprej okreva.

Kot so zapisali pri Sportklubu, Katanec v pogovoru z njimi o tem ni želel razpredati. Na vprašanje, ali bo že na naslednjih tekmah že sedel na klopi Uzbekistana, pa je odgovoril: "Boste videli. V redu sem."