asteroid Svet24.si

Mimo Zemlje drvi asteroid v velikosti nogometnega ...

poletje, pahljača, vročina Svet24.si

Preprosti triki, kako ohladiti dom, če nimate ...

litijska-stavba Necenzurirano

Naš denar gre za njihove nagrade in jahte. Zato, ...

peter gregorcic ss Reporter.si

Prihaja »nekaj velikega«: Janša bo z ...

doncic slovenija Ekipa24.si

Kraljevsko! Dončić ne skriva navdušenja, ...

marjetka in rudi.pg Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marjetka in Rudi še bolj ...

sesko 2 Ekipa24.si

Šešku moramo zdaj pomagati, kot je on pogosto ...

nu
nu
0 12.06.2024 10:31:30

Šeško podaljšal z Leipzigom in spregovoril tudi o skromnem začetku in neigranju: Ta del je bil zelo ...

Slovenski nogometni zvezdnik Benjamin Šeško ostaja v Leipzigu. Nemški klub je na spletni stani danes potrdil, da je Šeško podaljšal sodelovanje do leta 2029.

Potem ko je že v torek nemški del medijske hiše Sky poročal, da se je Šeško odločil za podaljšanje sodelovanja, je zdaj novico potrdil tudi klub. Po novem bo Šeško ostal v saškem klubu še eno sezono dlje, do 2029.

"Imel sem odlično prvo leto v Leipzigu, zelo sem vesel, da sem tukaj. Moštvo, klub, mesto, navijači - celoten paket je preprosto odličen. Zgodnje podaljšanje sodelovanja je bilo zame logičen korak," je za spletno stran kluba dejal Šeško in dodal: "V prvi polovici sezone nisem igral in zadeval toliko, kot bi si želel, a je bil tudi ta del zelo pomemben za moj razvoj. Čutil sem zaupanje kluba, to pa je bilo ključno za razvoj mojega celotnega potenciala. V drugi polovici sezone sem se oddolžil z zadetki."



Mladi slovenski zvezdnik se je ozrl tudi na prihodnost v tej sredini: "Imamo ekipo z velikim potencialom, mešanico mladosti in izkušenj. Res se veselim naslednjih korakov, že zdaj smo dosegli veliko, pokazali smo zelo dober nogomet. A dosežemo lahko še veliko več in to bo naš cilj."

"Benjamin Šeško je prišel v Leipzig pred enim letom kot velik talent in se je pri nas razvil. Še posebej v drugi polovici sezone je pokazal, kako pomemben del moštva je. Enajst golov v tem delu, sedem na zaporednih tekmah. To je izjemno, je eden najboljših napadalcev v bundesligi, pa je star komaj 21 let," pa je dejal športni direktor Rouven Schröder.

Značke: šeško, leipzig

Članki iz rubrike