sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

gabriela anamaria goltes Ekipa24.si

Dončićeva Anamaria spet 'topi srca'! Srček in ...

nu
nu
0 06.05.2024 12:49:48

Najdražji vseh časov?! Šeško po koncu sezone z eno veliko željo, iz Leipziga v ...

Profimedia
Kam bo pot zanesla Benjamina Šeška?

Izjemni Benjamin Šeško s svojimi predstavami še naprej močno opozarja nase, med strelce pa se je vpisal na zadnjih petih tekmah. Tudi po njegovi zaslugi Leipzig poraza ne pozna že 12 tekem, 24. februarja pa je bil Bayern tisti, ki mu je nazadnje uspelo premagati nogometaše nemškega kluba.

Slovenski reprezentant je eden tistih, ki je najbolj vroč v ekipi Leipziga, kot razkriva ugledni turški nogometni poznavalec Ekrem Konur, pa Šeška najbolj vleče na Otok. 



Visokoraslega napadalca najbolj povezujejo z Arsenalom, ogromno prahu med navijači Manchester Uniteda in Chelseaja pa je dvignil nogometašev zastopnik Elvis Bašanović, ki si je pred kratkim ogledal dvoboj omenjenih angleških velikanov.

"Arsenal, Manchester United in Chelsea v igri za slovenskega napadalca in člana Leipziga Benjamina Šeška. Bayern München, Borussia Dortmund, Milan in Napoli se prav tako omenja kot njegove morebitne naslednje klube, ampak si Slovenec želi v premier ligo," trdi turški novinar. Angleški klubi so v tem trenutku tudi najresnejša opcija za nakup Šeška, za katerega bo potrebno plačati odškodnino v višini vsaj 50 milijonov evrov. Če bo to znesek, ki ga bo moral klub odšteti za Šeška, potem bo s tem postal tudi najdražji slovenski nogometaš vseh časov. No, s tem nazivom se tako ali tako lahko pohvali že zdaj, saj je Leipzig za slovenskega napadalca lansko poletje Salzburgu odštel 24 milijonov evrov.

Članki iz rubrike