zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

slovenija hokej iihf Ekipa24.si

Cilj izpolnjen! Slovenija se je spet vrnila med ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

doncic Ekipa24.si

Dallas slavi! Luka Dončić in druščina ...

nu
nu
1 15.11.2023 08:25:35

Nekdanji golgeter Maribora in Mure za las ušel smrti: avtomobil je z mostu padel v vodo, dva sopotnika sta umrla, on pa ...

Drago Wernig - TAKA
Nusmir Fajić se je srečno rešil.

V soboto zvečer je v Bosni in Hercegovini prišlo do velike tragedije, v kateri je avto prebil ograjo na mostu in padel v reko Uno. Jasno je že, da sta dva od petih ljudi v avtu umrla, med tistimi, ki so se uspeli čudežno rešiti, pa je tudi nekdanji napadalec Mure in Maribora Nusmir Fajić.


V srce parajoči izpovedi za Dnevni avaz je razkril, kako je pravzaprav prišlo do tragične nesreče in kako se je uspel rešiti. "Ta dan smo imeli tekmo in zmagali. Razpoloženje je bilo dobro, bila je to zadnja tekma pred odhodom domov. Imeli smo tudi zabavo v lokalu. Šli smo še na tekmo Posušje - Sarajevo, nato pa se odpravili domov. Malo hitrejša vožnja, ki se je končala s tragedijo," je s solzami v očeh razlagal Fajić.

Voznik je izgubil nadzor nad vozilom, ki je prebilo most, vsi skupaj pa so padli v reko, dva nista preživela nesreče, med njimi je tudi kapetan ekipe Sloga Bosanska Otoka, za katero igra tudi Fajić, medtem ko trupla pomočnika trenerja še niso našli. Nekdanji član Maribora in Mure se trenutka, ko so se zaleteli, ne spominja, hitrost je bila velika. To, kako se je uspel rešiti iz avtomobila, ki je tonil, pa še sam ne ve. "Ne vem, sekunde so me delile od smrti. Poskušal sem, grabil, se boril in se na koncu uspel rešiti," je razlagal Fajić. Trije, ki so se uspeli rešiti, so nepoškodovani.

Značke: nusmir-fajić, mura

Članki iz rubrike