Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.11.2023 14:26:05
Deli članek:

Kakšna napoved, Slovenci mislijo resno! Pred tekmo z Dansko z besedami, ki bodo odmevale!

Arhiv

Iz tabora slovenske reprezentance o dveh nadvse pomembnih tekmah v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo.

Slovenski reprezentanti se na Brdu pri Kranju pripravljajo na zadnja dva obračuna v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2024. Varovanci Matjaža Keka pilijo podrobnosti pred petkovo tekmo z Dansko, v primeru poraza oziroma remija pa bodo uvrstitev na evropsko prvenstvo iskali v ponedeljek na tekmi v Stožicah, kjer se bodo pomerili s Kazahstanom. Za cilj bi bil dovolj že remi.

V taboru slovenske izbrane vrste se še kako dobro zavedajo pomena zadnjih dveh tekem, v igri je ogromno, tudi pričakovanja slovenskih navijačev so velikanska. To razkriva tudi zanimanje za tekmo, saj so vstopnice za obračun v Ljubljani pošle ekspresno hitro, na pomoč gledalcev računajo tudi slovenski nogometaši.

"Čakata nas dve zelo, zelo pomembni tekmi. Ti dve tekmi bosta lahko vrhunec leta, v katerem smo delali zelo dobro. Potrebno bo narediti zadnji korak, da ne bo to dobro delo, ki smo ga opravili v kvalifikacijah, zaman. Upamo, da bomo vse rešili že na Danskem, verjamem tudi, da bo v Stožicah izjemno vzdušje. Ampak najprej gremo na Dansko, tja gremo zmagati in potrditi uvrstitev na evropsko prvenstvo," je o težko pričakovanem zaključku kvalifikacij dejan Žan Karničnik.

Martin Metelko