zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

nu
nu
0 08.11.2023 17:27:09

Dobila nagrado za najbolj obetavno na svetu, dan kasneje se ji je ‘utrgalo’! Poglejte, kaj je počela sijajna Slovenka!

Profimedia
Članica slovenske izbrane vrste Zara Kramžar je včeraj dobila potrditev, da je najbolj obetavna mlada nogometašica na svetu. Danes je na igrišču zablestela v polnem sijaju.

Pri španskem Mundo Deportivu so organizirali gala prireditev, na kateri so priznanja romala v roke najboljših nogometašic na planetu, kar Aitana Bonmati, Patri Guijarro in Fridolina Rolfo prav gotovo so. V elitni družbi pa se je s pomembno vlogo znašla tudi 17-letna visokorasla vezistka iz Ljubljane, ki je bila nagrajena s prestižno nagrado z imenom Trofeo Promesa, kar pomeni, da odgovorni pri izboru v njej vidijo igralko, ki bi lahko postala zvezdnica svetovnega formata. »Ta večer je bil sanjski, poskušala sem uživati v vsakem trenutku. Ob meni je bilo veliko odličnih nogometašic in poskušala sem se naučiti, kolikor sem se le lahko,« je povedala presrečna Kramžarjeva.

Nagrada ji je očitno dala novega zagona, njenemu trenerju pa sporočilo, da si zasluži več priložnosti za dokazovanje. Danes jo je dobila in to se je vsem obrestovalo. Zala je namreč na tekmi osmine finala s Ceseno dosegla kar tri zadetke in bila glavna junakinja gostujoče zmage s 6:0. »Dober teden je bil, to mi daje še več motivacije za prihodnost, upam, da nadaljujem v tem slogu,« je po izjemnem strelskem dosežku italijanskim medijem povedala Kramžarjeva, ki z Romo želi vse do finala pokalnega tekmovanja.

Gotovo je njen podvig spremljal tudi selektor. »Zelo smo veseli in ponosni, hkrati pa je to veliko priznanje za celoten slovenski ženski nogomet. Zelo dobro se zavedamo, kaj imamo v reprezentanci, Zara Kramžar pa lahko postane ena najboljših na svetu. Je pa še zelo mlada, tako da je treba z njo pametno delati,« navdušenja nad svojo varovanko že pred hat-trickom ni skrival selektor slovenske izbrane vrste Saša Kolman.

Značke: zara-kramzar, roma

Članki iz rubrike