baby lasagna Lady

Vsak tatu je bil premišljen

mirjam poterbin portret 1 Lady

Z mladostno energijo v petdeseta

rok-snežič Necenzurirano

Zdaj vemo: Janša je lagal, Snežič je financer SDS

natasa pirc musar volodimir zelenski fb Reporter.si

Mini udar Nataše Pirc Musar in ukrajinski posli: ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

blaž in Lara Njena.si

Izbranki Blaža Švaba pripravili zabavo ob ...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
1 08.11.2023 14:08:29

Saj ni res, pa je! Ste videli ‘prenovljeno’ spletno stran Olimpije?! Kako dan pred evropsko tekmo sploh do vstopnic?! (foto)

Luka Vovk
Ali ste vedeli, da žabe dihajo skozi kožo?

Zanimivo dejstvo iz podnaslova si lahko preberete, ko v spletni brskalnik napišete nkolimpija.si, kar je (bila?) domena uradne spletne strani NK Olimpija. »Uporabnik se še ni vselil. Za pomoč se obrnite na Zabec.net podporno informacijski center,« na omenjeni spletni strani piše danes, kar med navijači zmajev vzbuja precejšnje začudenje.

Sploh med tistimi, ki bi si na spletni strani Olimpije danes želeli kupiti vstopnice za jutrišnjo evropsko tekmo s Klaksvikom. To na strani zabec.net, kamor jih vodi preusmeritev z nkolimpija.si pač ni mogoče. Je torej sploh mogoče priti do vstopnic?

Je, na voljo so tudi na spletni strani mojekarte.si, ampak ne za isto ceno. Omenjeni ponudnik namreč za vsako vstopnico zaračuna še znesek v višini enega eura kot strošek obdelave naročila.

In če se vrnemo k dejstvu iz podnaslova. »Ena izmed zanimivosti žab, ki se vam zagotovo zdi znana, je, da lahko dihajo skozi kožo. Pljuča dvoživk so precej arhaična in imajo zelo malo notranjih pregrad, zato je hitrost difuzije plina v teh organih nizka. Na srečo, kot kažejo študije, je v mnogih primerih koža odgovorna za zbiranje do 100% kisika iz okolice,« pravi na spletni strani NK Olimpije zapisana obrazložitev.

olimpija spletna stran
vszi

Članki iz rubrike