sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

Ekipa SN / Robert Balantič
Ekipa SN / Robert Balantič
1 10.05.2023 12:35:20

Ne le Dinamo, Žan Vipotnik ima kar 5 snubcev! Športni direktor Maribora je razkril, da ...

Martin Metelko
Najnovejše informacije o 'primeru Žan Vipotnik'.

Da je Žan Vipotnik zelo 'vroča roba' in bo najverjetneje poleti zapustil Maribor je že nekaj časa jasno. Kot je jasno tudi to, da se zanj zelo resno zanima zagrebški Dinamo. Ne bi bili presenečeni, če so se po sobotnem večeru možnosti za sklenitev posla med vijoličastimi in modrimi kar krepko povečale. V prvi vrsti zaradi Marka Tolića, ki bi po »panenki« utegnil omehčati stališče glede svoje prihodnosti v Mariboru. Potem ko se je posul s pepelom, bo morda pripravljen stopiti korak nazaj in kot del odškodnine sodelovati pri prestopu strelskega kralja slovenskega prizorišča, kar se je še pred kratkim zdelo dokaj težko uresničljivo. To bi ustrezalo obema kluboma.

Maribor bi še vedno dobil zajeten kup denarja in odličnega ter po celjski zgodbi tudi še bolj motiviranega vezista. Tega, da njegova kakovost ni vprašljiva, neodgovorna poteza na stadionu Z'dežele ne more spremeniti, na drugi strani pa bi Dinamo odštel nekaj manj evrov in se »znebil« stroškov igralca, čigar plača ni zanemarljiva. Poleg tega bi bil v »paketu« iz Maksimirja v Ljudski vrt bržčas še kdo (omenjata se Luka Menalo in Mario Ćuže), vendar je prav tako res, da serijski hrvaški prvaki še zdaleč niso edini snubci. Soočajo se z močno konkurenco. »Pogovori s še štirimi klubi so zelo konkretni. Dinamo ima nekaj manj časa za dogovor kot drugi,« je za Ekipo SN razkril Marko Šuler.

O tem, kdo so preostali snubci, ni želel konkretneje razpredati, toda športni direktor Maribora nam je kljub temu postregel z zanimivo informacijo. »Trije klubi igrajo v eni od petih najmočnejših evropskih lig, četrti je prav tako zelo ugleden.«

VSE O SNUBCIH ŽANA VIPOTNIKA IN DOGAJANJU V MARIBORU SI LAHKO PREBERETE V SREDINI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI. 

Članki iz rubrike