stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 23.01.2023 10:13:19

Milijon in pol za Slovenca? Ta liga bi bila korak naprej, glejte, kaj je naredil njegov klub!

alesfevzer.com
Odkar je pred letom in pol iz Brava odšel na Norveško, si je David Brekalo z zelo dobrimi predstavami v Vikingu iz Stavangerja prislužil vpoklic selektorja Matjaža Keka in zbral šest nastopov v dresu z državnim grbom na prsih.

Poleg tega so nanj postali pozorni številni drugi klubi. Tako je bilo v zadnjem času mogoče slišati, da bi lahko v kratkem dobil novega delodajalca. Po naših informacijah je bil zanj zelo zainteresiran eden od čeških velikanov, ki ga je poskušal na vsak način zvabiti v svoje vrste, toda zataknilo se je tam, kjer se v takih primerih rado zatakne – pri višini odškodnine. A to še ni vse, Viking je dobil zelo konkretno ponudbo za branilca, ki je prejšnji mesec dopolnil 24 let. Poslal jo je klub iz MLS, Američani so pripravljeni za slovenskega branilca odšteti kar 1,5 milijona evrov.

Za zdaj ni znano, za kateri klub gre, toda to niti ni tako pomembno, saj so Norvežani ob tem zgolj odmahnili roko in brez oklevanja gladko zavrnili ponujeno. Njihova želja je, da bi Brekala zadržali, pustili bi ga zgolj v primeru, da bi dobili ponudbo, ki bi jih »sezula«. Dejstvo je, da si pri Vikingu brez večjih težav to lahko privoščijo, medtem ko bi nogometaš bržkone zelo rad naredil korak naprej v karieri, kar odhod v MLS prav gotovo je, saj je ta v zadnjih letih naredila ogromen korak naprej. O razmerah za delo, ki jih imajo onstran Atlantika, ni treba izgubljati besed, prav tako so Američani začeli vse bolj vlagati v razvoj mladih nogometašev.

Značke: brekalo, viking

Članki iz rubrike