franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 31.07.2022 07:50:32

Nor debi nekdanjega zmaja v novem klubu! Vstopil je v 87. minuti, nato se je zgodilo to! (video)

Jurij Kodrun
Andres Vombergar je potreboval samo tri minute.

Že konec junija smo poročali o tem, da je Andres Vombergar na izhodnih vratih mehiškega kluba, v začetku julija pa je bila novica tudi uradno potrjena. Čeprav se je nekaj časa namigovalo na vrnitev v Slovenijo, je nekdanjega zmaja pot vodila drugam. Vombergar se je vrnil v Argentino, kjer je okrepil vrste prvoligaša San Lorenza. Večkratni argentinski prvaki so svojo zadnjo lovoriko dvignili pred osmimi leti, ko so osvojili pokal Libertadores.

Vombergar je s San Lorenzom podpisal pogodbo do konca prihodnjega koledarskega leta, njegovi novi delodajalci pa so za odškodnino odšteli 850 tisoč evrov. Fant iz Buenos Airesa je včeraj debitiral v dresu novega kluba, San Lorenzo je v okviru 11. kroga argentinske prve lige gostoval pri ekipi Argentinos Juniors, ki zaseda visoko tretje mesto; San Lorenzo se je pred tem krogom nahajal v spodnji polovici lestvice.



Vombergar je v igro vstopil v 87. minuti, rezultat na semaforju je bil 0:0, zgolj tri minute kasneje pa je napadalec slovenskih korenin postavil piko na i po sijajni ekipni akciji gostov, se podpisal pod svoj prvi zadetek v novem klubu in svoji ekipi prinesel tri točke. “Tega si nisem predstavljal niti v sanjah. Dobil sem eno priložnost in na srečo se je spremenila v zadetek. Ekipa je skozi celotno tekmo garala za ta rezultat,” je po tekmi ostal skromen Vombergar.

Zadetek si lahko ogledate v priloženem posnetku.

Članki iz rubrike