testenine črvi odpoklic Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se ...

jasna-kuljaj Svet24.si

Jasna Kuljaj sprejela novo vlogo programske ...

borut petek Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

la-parolaccia Odkrito.si

V tej restavraciji natakarji žalijo goste!!!

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

nu
nu
0 02.07.2022 10:00:55

Prestopna bomba: Slovenski reprezentant bo okrepil velikana, je tik pred podpisom pogodbe z ...

Profimedia
Odličen prestop slovenskega reprezentanta.

Ni skrivnost, da slovenski reprezentančni vezist Adam Gnezda Čerin išče novega delodajalca. Potem ko je zadnji dve sezoni preživel v dresu Rijeke, kjer je igral s statusom posojenega nogometaša Nürnberga, bi lahko že danes dokončno postal bivši nogometaš tega nemškega drugoligaša. 

Po naših informacijah naj bi namreč 22-letnik že kmalu podpisal pogodbo s svojim novim klubom. In okrepil naj bi čisto pravega velikana svoje države. Gnezda Čerin je namreč tik pred podpisom pogodbe z grškim velikanom Panathinaikosom. Klub, ki se je v zadnjih letih ubadal s finančnimi težavami, je znova zaživel s polnimi pljuči. V minuli sezoni je osvojil četrto mesto v grškem prvenstvu, zgolj dve točki je zaostal za drugim, osvojil pa je tudi grški pokal, potem ko je v velikem finalu premagal favorizirani PAOK. 

Panathinaikos je nazaj med grškimi velikani, v naslednji sezoni pa načrtuje, da bo naredil še korak naprej. In klub iz Aten se želi primerno okrepiti. Eno od okrepitev je našel v slovenski reprezentanci in že kaj kmalu bi lahko Gnezda Čerin tudi uradno postal član Panathianikosa. 

gnezda cerin
Martin Metelko
Govorice o prestopu smo sicer želeli preveriti tudi pri zastopniku slovenskega reprezentanta, najbolj znanem slovenskem nogometnem agentu Amirju Ružniću, toda nekdanji nogometaš nam ni želel govoric ne potrditi ne zanikati. "Brez komentarja," se je zasmejal Ružnić. In čeprav ni dal komentarja, je s temi besedami povedal veliko. V naslednjih dneh lahko tako pričakujemo uradno potrditev zelo zanimivega prestopa ... 

Članki iz rubrike