sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

nu
nu
1 12.12.2021 10:32:03

SANJSKO!!! Slovenec se je pridružil PSG-ju, zdravniški pregled USPEŠNO OPRAVLJEN! Zdaj sledi ...

Mladi slovenski nogometaš na preizkušnji pri PSG-ju.

Izven Slovenije igra kar nekaj mladih slovenskih nogometašev, ki obetajo precej, zdaj pa se jim je pridružilo še eno ime. Vsaj začasno ...

Kot piše spletni portal news.fox-24.com, se je treningom mlade ekipe pridružil Tilen Kovačič. Član novomeške Krke igra za kadetsko ekipo, v prvi kadetski ligi je na 14 tekmah zabil 10 zadetkov, enkrat je nastopil tudi na tekmi 1. mladinske lige in dosegel en zadetek, dvakrat pa je dobil tudi priložnost za dokazovanje v članski ekipi Krke v 2. slovenski nogometni ligi.



16-letnik je v Parizu že uspešno opravil zdravniški pregled, zdaj pa je pred njim nekaj napornih treningov in dokazovanje med odličnimi vrstniki, ki prihajajo z vseh koncev sveta.

"Tilen Kovačič član kadetske ekipe našega kluba in reprezentant Slovenije do 17 let se bo v naslednjih 7 dneh mudil v Parizu, kjer bo skušal dokončno prepričati vodilne može v PSG. Na povabilo trenutno enega največjih in najbogatejših klubov na svetu se je seveda z veseljem odzval. 16-letni Tilen, ki je v letošnji sezoni trenutno drugi strelec 1.SKL je v jesenskem delu nekaj minut preživel tudi na igriščih 2.SNL, kjer je pustil zelo dober vtis. To je izjemna pohvala za delo v našem nogometnem klubu v zadnjih letih, katero se kaže tako na igrišču, kot tudi izven njega," so zapisali na spletni strani novomeškega drugoligaša in dodali, da bodo o podrobnostih pisali v naslednjih dneh.

Značke: tilen, kovačič, psg

Članki iz rubrike