Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

ba
ba
0 17.10.2021 09:43:41

IZJEMEN derbi! Rijeka proti Dinamu vodila že s 3:0, potem pa … VUČKIĆ v pomembni vlogi v obeh kazenskih prostorih (video)

HNK Rijeka
V poslastici na Rujevci brez zmagovalca.

Pri južnih sosedih so na sporedu tekme 12. prvenstvenega kroga, v središču pozornosti je bil derbi med Rijeko in Dinamom, ki je postregel s poslastico na Rujevici. Gostitelji so po prvem polčasu vodili že s 3:0, dvakrat je zadel Drmić, enkrat je bil uspešen Velkovski, toda Zagrebčani so v nadaljevanju vstali od mrtvih. Izognili so se porazu in bili na koncu celo blizu vsega izkupička. Najprej je Petković dvakrat realiziral najstrožjo kazen, v 82. minuti je Andrić postavil končni izid.

V domači zasedbi je Haris Vučkić zaigral v udarni zasedbi in sodeloval pri drugem golu, po njegovem strelu je Livaković žogo odbil, nakar jo je Drmić potisnil v mrežo. A nekdanji čudežni deček slovenskega nogometa je bil opazen tudi v nasprotnem kazenskem prostoru. Po slabi uri igre je ob poskusu izbijanja žoge zadel Šutala in sodnik je pokazal na belo točko, zadetek Petkovića je bila napoved preobrata Dinama ... Vučkić je bil na igrišču od 76. minute, ko ga je zamenjal Adam Gnezda Čerin.

Članki iz rubrike