prometna, znak, splošna, splošno, simbolična Svet24.si

Groza! Na avtocesti stopila iz avta, zbil jo je ...

dom bokalci 2 Svet24.si

Je dom starejših dom ali hiralnica?

elektrika (1) Svet24.si

Ste pripravljeni na večdnevni električni mrk?

ivo hvalica pl1 Reporter.si

Ivo Hvalica, legendarni poslanec SDS: Andrej ...

30715531_243457129557039_585788331391044962_n Necenzurirano

Univerzitetna diplomirana častilka Janeza Janše,...

kmetija-2021 Njena.si

Kmetija: Lina in Aljaž po šovu polno zasedena

ronaldo pink Ekipa24.si

Prosila Ronalda in DOBILA! Ameriška zvezdnica ...

ro
ro
1 17.10.2021 08:53:08

Prvi mož KOPRA je kristalno jasen: Veste kaj, bomo šli pa v NAJNIŽJO LIGO! Dotaknil se je tudi Maribora, Olimpije, Mure ...

Aleš Cipot
Koprčani današnje gostovanje v Domžalah zadovoljni pričakujejo na vrhu lestvice, hkrati se – vsaj do razsodbe sodišča – nočejo več obremenjevati s 'primerom Boško Županović'.

Boško Županović ne 'stanuje' več v Kopru, po prekinitvi pogodbe je že nekaj časa nekdanji športni direktor kanarčkov, a ker meni, da se mu je zgodila krivica, bo njegov duh zaradi tožbe bržčas še kar nekaj časa lebdel nad Bonifiko. Ali pač ne? "Kot veste, smo poiskali pravno mnenje, ki je takšno, da mu ne pripada nič. In mimo pravnega mnenja ne moremo. Upravni odbor je odločitev sprejel soglasno, tudi javnosti smo predstavili razloge prekinitve sodelovanja. Stojimo za njimi in menimo, da so upravičeni. Nočemo in nočem se več odzivati na njegove obtožbe, zame je zgodba zaključena. Naj sodišče ugotovi, kdo ima prav, a plačati ne mislimo ničesar. Četudi bi to pomenilo, da moramo v najnižjo ligo," je odvrnil prvi mož Kopra Ante Guberac.

V nedeljskem popoldnevu bodo kanarčki gostovali v Domžalah, pred njimi je sicer zanimivo obdobje, predvsem dnevi od 23. oktobra bodo nadvse vznemirljivi. Koprčani se bodo v zgolj enem tednu dvakrat pomerili z Olimpijo (prvenstvo in pokal) ter enkrat z Mariborom. "Vedno znova poudarjam, da ni lahkih preizkušenj. Primerov, da je tako, je kolikor hočete. Boleče smo jih občutili tudi na lastni koži. Proti vsakemu nasprotniku je treba dati vse od sebe in pokazati vse svoje sposobnosti, sicer si hitro kaznovan. Drži pa, da so dvoboji z Mariborom, Olimpijo ter tudi Muro bolj atraktivni in deležni večje pozornosti javnosti. Ko so stvari na svojem mestu, so omenjeni klubi v ospredju. 'Veriga', ki jo sestavljajo Primorska s Koprom, osrednja Slovenija z Olimpijo, Štajerska z Mariborom in Prekmurje z Muro, je od nekdaj nekaj posebnega. To so vedno zanimive tekme, polne naboja, takšne bodo nedvomno tudi prihajajoče, vendar niso nič težje od ostalih. Tega v niti enem trenutku ne smemo zanemariti," je poudaril Ante Guberac.

Članki iz rubrike