900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
1 14.08.2021 18:00:04

Hrvaški mediji: DINAMO želi pripeljati JOSIPA ILIČIĆA!?! Tu so vroče podrobnosti >>>

Profimedia
Zagrebški Dinamo je že daljše obdobje najuspešnejši nogometni klub v regiji.

Hrvati s prodajo svojih draguljev zaslužijo veliko denarja, zato si lahko tudi privoščijo dražje okrepitve. Potem ko je moštvo zapustil napadalec Mario Gavranović, trener Damir Krznar pogreša udarnega člena v napadalni formaciji.

Glede na to, da ekipa pogreša tudi kvalitetnega igralca na desnem krilu, so gospodje iz strokovnega vodstva dvakrat podčrtali ime Josip Iličić, češ da je slovenski reprezentant ravno pravšnji za ekipo Dinama. Brez dvoma, da bi bil nogometaš Atalante velika okrepitev hrvaških prvakov, vendar do realizacije posla bi morali Zagrebčani preskočiti nekaj ovir.


Slovenca Hrvati spremljajo že dalj časa, a Iličić je medtem z odličnimi igrami svojo kariero popeljal višje od Dinamove ravni. Navsezadnje ima še veljavno pogodbo z Atalanto, vseskozi pa je v zraku morebitna selitev k nekdanjemu evropskemu prvaku Milanu.

Da se Dinamo namerava spustiti v boj za slovenskega nogometaša, je razkril Večernji list. Kot je zapisal novinar tega časopisa, lahko Iličić dobro pokrije mesto v konici napada, mesto za udarnim napadalcem in tudi klasično desno krilo.

Zagrebčani pozorno spremljajo igralčevo pogajanje z Milanom, ki izbira med Slovencem in Hrvatom Nikolo Vlašićem. Če bo za slednjega pripravljen plačati 30 milijonov, kolikor zanj zahteva moskovski CSKA, bodo na vse pretege skušali Iličića iz Bergama preseliti v Zagreb. Vendar, pozor: za izpolnitev te želje bodo morali na bančni račun Atalante nakazati med 6 in 8 milijonov evrov, takšen predračun naj bi namreč za prestop Slovenca prejeli v pisarni Milana.

Članki iz rubrike