zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Rod Stewart Odkrito.si

FOTO: Rod Stewart ujet v Ljubljani: “Resnično ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

ku
ku
1 18.03.2021 07:14:20

Ne jezite LUKE!!! Slovenski zvezdnik z brutalno igro ponižal tekmece, to, kar je delal sinoči, je ČAROVNIJA! (video)

Profimedia
Slovenski košarkarski as Luka Dončić je v noči s srede na četrtek z 42 točkami popeljal Dallas Mavericks do zmage s 105:89 proti Los Angeles Clippers in se moštvu iz mesta angelov oddolžil za poraz pred dvema dnevoma.

Dončiću je tokrat uspel nov izjemen strelski večer. Že ob uvodu srečanja je pokazal, da je izjemno razpoložen. V prvem polčasu je tako dosegel 21 točk, pri tem pa je Dallas v drugi četrtini pobegnil nasprotnikom, vodstvo pa obdržal do konca tekme.

Mladi Ljubljančan je v skoraj 43 minutah igre zadel 16 metov od 28 poskusov, vključno s šestimi meti za tri točke iz 11 poskusov. Svojemu strelskemu izkupičku je dodal še devet podaj in šest skokov.

Slabše strelsko razpoložen je bil znova Dragić, ki mu že tretjo tekmo v vrsti ni stekel met iz igre. Tudi sicer je napad Miami Heat imel težave na gostovanju pri Memphisu, ki je slavil z 89:85. S tem je prekinil niz petih zaporednih zmag Miamija. Dragić je v 28 minutah igre prispeval šest točk, tri skoke in eno podajo.

Čančar pa je na tekmi Denverja doma dobil le dobrih sedem minut priložnosti za dokazovanje, pri čemer je Denver nadziral potek tekme. S pomočjo izjemno uravnoteženega napada je proti Charlottu prišel do gladke zmage s 129:104.

Značke: luka-dončić, dallas

Članki iz rubrike