kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ue
ue
1 17.03.2021 12:13:14

SPREMEMBA NA KLOPI! Pri večkratnih prvakih od danes NOV TRENER!

alesfevzer.com
Dozdajšnji trener se poslavlja.

Po slabših predstavah v zadnjem obdobju v ligi ABA in državnem prvenstvu je Krka sporazumno prekinila pogodbo z Vladimirjem Anzulovićem, ki je ekipo vodil od novembra 2019.


Do konca sezone 2020/21 bo trener članov Dalibor Damjanovič, ki je z moštvom že opravil prvi trening, danes pa ga čaka tekma Lige Nova KBM v skupini za prvaka proti ekipi Helios Suns. Damjanovič je v klubu doslej deloval kot pomočnik trenerja, obenem pa je tudi pomočnik selektorja slovenske reprezentance.

"Zadnji rezultati moštva so nas prisilili v ukrepanje. Vladimir Anzulović ni več trener članske ekipe KK Krka. Klub in trener sta se sporazumno razšla. Na tem mestu se želim zahvaliti Vladimirju za vse, kar je storil za našo košarkarsko sredino, predvsem pa za prizadevno delo in rezultate, ki jih je beležil. Pod njegovim vodstvom smo igrali finale Superpokala Slovenije, redni del domačega prvenstva pa je Krka sklenila na 1. mestu s šestnajstimi zmagami in dvema porazoma. Na njegovi nadaljnji trenerski poti mu želimo vse dobro," je kadrovsko potezo pojasnil predsednik kluba Andraž Šuštarič.

Članki iz rubrike