duša Dobra karma

Ob smrti bo z vsemi nami samo ena sopotnica ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za sredo, 21. aprila

Tito in Jovanka Reporter.si

Obračun na rdečem dvoru: ljubosumna Jovanka ...

Florentino Perez Svet24.si

Superligo zapušča vseh šest angleških klubov

jelko-kacin Necenzurirano

Kdo je 300 prvorazrednih za cepljenje

PicsArt_04-20-12.28.57 Odkrito.si

Oh, kakšna groza?!

potresna ogroženost 1000 let Odkrito.si

Ali Slovenijo čaka rušilni potres?

ue
ue
1 17.03.2021 12:13:14

SPREMEMBA NA KLOPI! Pri večkratnih prvakih od danes NOV TRENER!

alesfevzer.com
Dozdajšnji trener se poslavlja.

Po slabših predstavah v zadnjem obdobju v ligi ABA in državnem prvenstvu je Krka sporazumno prekinila pogodbo z Vladimirjem Anzulovićem, ki je ekipo vodil od novembra 2019.

Do konca sezone 2020/21 bo trener članov Dalibor Damjanovič, ki je z moštvom že opravil prvi trening, danes pa ga čaka tekma Lige Nova KBM v skupini za prvaka proti ekipi Helios Suns. Damjanovič je v klubu doslej deloval kot pomočnik trenerja, obenem pa je tudi pomočnik selektorja slovenske reprezentance.

"Zadnji rezultati moštva so nas prisilili v ukrepanje. Vladimir Anzulović ni več trener članske ekipe KK Krka. Klub in trener sta se sporazumno razšla. Na tem mestu se želim zahvaliti Vladimirju za vse, kar je storil za našo košarkarsko sredino, predvsem pa za prizadevno delo in rezultate, ki jih je beležil. Pod njegovim vodstvom smo igrali finale Superpokala Slovenije, redni del domačega prvenstva pa je Krka sklenila na 1. mestu s šestnajstimi zmagami in dvema porazoma. Na njegovi nadaljnji trenerski poti mu želimo vse dobro," je kadrovsko potezo pojasnil predsednik kluba Andraž Šuštarič.

Članki iz rubrike