Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ba
ba
1 26.01.2021 10:23:20

PRESTOP! Luka Šušnjara pet mesecev po odhodu iz MURE spet zamenjal klubske barve

alesfevzer.com
Triindvajsetletni krilni napadalec bo kariero nadaljeval na Poljskem.

Po koncu prejšnje sezone se je iz Mure preselil k francoskemu drugoligašu Chamblyju, zgolj pet mesecev pozneje in po 12 nastopih v dresu kluba iz bližine Pariza je Luka Šušnjara znova zamenjal klubske barve. Kariero bo nadaljeval v poljski prvoligaški druščini, in sicer v dresu Wisle iz Plocka, ki je po prvem delu prvenstva na 11. mestu na lestvici.

"Ne morem reči, da je slabo. Veliko sem se naučil, ekipa me je zelo lepo sprejela, dobro sem se vklopil, a igramo v sistemu 3-5-2, tako da me trener uporablja na poziciji klasičnega napadalca, kar mi ne ustreza najbolj, saj sem krilni napadalec, vendar se prilagajam. Glede na te stvari sploh nisem igral malo in ne morem biti nezadovoljen. Imamo namreč pet klasičnih napadalcev, ki imajo na tej poziciji prednost in med katere mora trener razdeliti minutažo. Moram reči, da nisem igral slabo, vendar je jasno, da bi raje igral na svoji poziciji. Bomo videli, kako bo naprej," je pred dnevi kolegom iz tiskane izdaje Ekipe SN zaupal Luka Šušnjara,

Zdaj je torej jasno in uradno, da se je podal novim izzivom naproti, z novimi poljskimi delodajalci je podpisal pogodbo do 30. junija 2022 z možnostjo podaljšanja sodelovanja za še eno leto.

susnjara wisla plock
wisla-plock.pl

Članki iz rubrike