kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
6 10.01.2021 13:47:19

Se pri REALU bojijo Josipa ILIČIĆA?! To, kar so slovenskemu zvezdniku naredili Španci, močno odmeva!

Profimedia
Josip Iličić je v odlični formi.

Slovenski nogometni zvezdnik Josip Iličić je v prvem delu prejšnje sezone odigral v življenjski formi. Z Atalanto je navduševal tako v Italiji kot v ligi prvakov. V zgodovino najelitnejšega klubskega tekmovanja se je vpisal s štirimi zadetki na gostujoči tekmi z Valencio. Toda ... Nato so bila vsa tekmovanja prekinjena zaradi epidemije koronavirusa, Iličić pa se je boril z depresijo. Mnogi italijanski mediji so celo namigovali o koncu njegove kariere. Po nekaj mesecih se je vendarle vrnil na treninge, pri Atalanti niso postavljali nobenih časovnih okvirov o njegovi vrnitvi. A trmasti Jojo, ki je v svojem življenju, v svoji karieri preskočil že marsikatero oviro, se je uspel vrniti. Njegova vrnitev je bila pričakovano počasna, saj se njegovo življenje kar nekaj mesecev ni vrtelo okrog nogometa, toda trenutno spet spominja na tistega čarovnika, ki ga nogometni navdušenci gledajo z največjim užitkom. 

Tega se zavedajo tudi v Španiji, Atalanta se je namreč v izločilnih bojih lige prvakov pomerila z madridskim Realom, sloviti športni dnevnik As pa je v posebnem članku po tekmi z Beneventom opozoril na slovenskega zvezdnika: 'Iličić si je povrnil odličnost pred tekmo z madridskim Realom,' so pri Asu naslovili članek po tem, ko je Atalanta s 4:1 premagala Benevento, Iličić pa je dosegel gol in podajo.

"Iličić je odigral fantastično tekmo. Od prve minute je igral izjemno, pozabil je na osebne težave, zaradi katerih je izpustil drugi del minule sezone, še enkrat je bil MVP. Celotna igra Atalante se je vrtela okrog njega, igra Gasperinijevih varovancev je bila spet navdahnjena zaradi njega in podatki povedo vse," so med drugim zapisali pri Asu in podrobno analizirali vse njegove poteze. Za konec pa zapisali najpomembnejše: "V Iličićevem primeru se vse skupaj zdi kot nevaren deja vu. Spomnite se ga le, ko se je pomeril z Valencio v osmini finala lige prvakov. Madridski Real mora biti zelo pazljiv ..."

Prva tekma Atalante in Reala bo na sporedu 24. februarja, povratna pa 16. marca v Madridu. 

Članki iz rubrike