Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

/
/
0 10.01.2021 10:11:16

Postani del organizacijske ekipe na evropskem prvenstvu

Martin Metelko
Aktivno se lahko vključite v nogometni spektakel na sončni strani Alp.

Uefa širši javnosti že vrsto let omogoča, da od blizu spozna organizacijo večjih športnih dogodkov pod okriljem evropske nogometne zveze. To edinstveno možnost imajo tudi Slovenci in Slovenke, ki bi želeli od blizu spoznati organizacijo evropskega prvenstva mlajših članov, ki ga bosta marca in junija letos organizirali Slovenija in Madžarska.

Prvič doslej bo na evropskem prvenstvu sodelovalo 16 ekip iz vse Evrope. Prvenstvo bo potekalo v dveh delih; skupinski del marca 2021 na štirih različnih lokacijah po Sloveniji (Maribor, Celje, Ljubljana, Koper), zaključni boji pa med 31. majem in 6. junijem v Mariboru in Ljubljani.
Prostovoljski program v Sloveniji pod okriljem Uefe izvaja Nogometna zveza Slovenije, s ciljem ustvariti zagnano in motivirano ekipo prostovoljcev, ki bodo pomagali na številnih organizacijskih področjih. NZS želi vsem udeležencem zagotoviti enkratno in nepozabno izkušnjo, ki bi lahko v prihodnje spodbudila še več prostovoljcev za pomoč pri organizaciji športnih dogodkov.
Za prostovoljca se lahko prijavi vsak, ki ga zanima sodelovanje pri organizaciji enega največjih športnih dogodkov, ki ga bo organizirala Slovenija, in je pripravljen vložiti svojo strast in energijo v ta dogodek.

Prostovoljci morajo biti razpoložljivi za pomoč na evropskem prvenstvu med 19. in 31. marcem 2021 (Koper, Celje, Maribor, Ljubljana) ter med 31. majem in 7. junijem 2021 (Maribor, Ljubljana). Nekatera delovna področja so vezana na tekmovalne dneve (3 na posamezno lokacijo), nekatera zahtevajo večjo razpoložljivost.
Delovna področja, ki so na voljo za prostovoljce v okviru Uefa U-21 Euro, so: akreditacije (Accreditation), protidoping, TV (Broadcast operations), slovesnosti (Ceremonies), marketinške aktivnosti (Commercial operations), transport (Event transport), VIP (Guest management & protocol), organizacija tekem (Match organisation), mediji (Media services & operations), vstopnice (Ticketing), upravljanje prizorišča (Venue management) in upravljanje prostovoljcev (Volunteer management).


Kandidati morajo izpolnjevati naslednje pogoje:
– marca 2021 biti stari 18 let ali več,
– imeti čas se udeležiti intervjujev (online) in treninga pred začetkom tekmovanja,
– biti razpoložljivi za pomoč na prvenstvu na 3 tekmovalnih dneh,
– znanje angleščine.
Prijave so možne do 31. januarja 2021 na spletnem naslovu https://under21.nzs.si/prostovoljci/

Članki iz rubrike