Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
06.01.2021 19:33:38
Deli članek:

TRAGEDIJA se je dotaknila tudi DONČIĆA: Poziv vsem, kar je naredil za mladega fanta, je vredno največ!

Profimedia

Luka Dončić s svojo dobrodelno fundacijo poziva k pomoči mlademu fantu.

Pred kratkim se je slovenske javnosti močno dotaknila tragična novica v povezavi z nekdanjim nogometašem Olimpije. Ljubljanski prvoligaš je sporočil, da je nekdanji član nogometne šole zaradi koronavirusa ostal brez edinega starša in se znašel v nadvse neprijetnem položaju. Za pomoč mladoletnemu fantu so hitro stopili v akcijo in organizirali dobrodelno akcijo, zdaj pa se je prek svoje dobrodelne fundacije oglasil tudi največji slovenski športni zvezdnik Luka Dončić.

"V času božičnih praznikov je 14-letnemu fantu koronavirus vzel očeta. Ker je deček že takoj ob rojstvu ostal brez mame, je v tem trenutku ostal povsem sam. Njegovi sorodniki pa živijo na povsem drugem koncu sveta in brez pomoči bo deček moral zapustiti edino domovino, ki jo ima in pozna.
Fant je nadarjen nogometaš, bivši član nogometne šole NK Olimpija Ljubljana in aktualni igralec ND Ilirija, ki ima sanje postati vrhunski nogometaš. Igralci Olimpije so se zato povezali s fundacijo Uresničimo sanje, ki jo je skupaj z nogometašem Jako Bijolom in nekdanjim hokejistom Robertom Kristanom ustanovil Luka Dončić.
Skupaj smo močnejši in skupaj lahko omogočimo, da bo deček ostal v Sloveniji in še naprej razvijal svoj nogometni talent.
Pomagate pa lahko tudi vi, in sicer s SMS-sporočilom SANJE ali SANJE5 na 1919 in tako prispevate 1 oziroma 5 evrov. Za morebitne višje zneske donacije je na voljo tudi transakcijski račun (SI56 0310 0100 3527 374)," je sporočila fundacija Uresničimo sanje.