stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 05.10.2020 11:09:13

Kakšno POIGRAVANJE s tekmeci?! Reprezentančni debitant 'TRGA' na Poljskem! (video)

Rakow Czestochowa
Trenutno je David Tijanić eno najbolj vročih imen poljskega prvenstva, z odličnimi predstavami pa si je prislužil tudi poziv selektorja Matjaža Keka.

Triindvajsetletni Ljubljančan je pozimi iz kranjskega Triglava prestopil v Rakow Czestochowo, kjer se je odlično znašel. Sprva je imel sicer nekaj težav s poškodbo, a je kmalu pokazal, da bo gonilna sila ekipe.

Rakow je trenutno hit poljske lige, v šestih krogih je štirikrat zmagal ter po enkrat remiziral in izgubil, s 13 osvojenimi točkami pa ga najdemo na vrhu prvenstvene lestvice. S 15 doseženimi goli je Rakow tudi najučinkovitejše moštvo v tekmovanju.



Konec tedna je Rakow s 3:0 premagal Wislo Plock, David Tijanić pa je bil spet eden od junakov svoje ekipe; bivši član Olimpije je bil asistent pri drugem zadetku, pri katerem je tekmečevo obrambo izigral tako, da je soigralcu prefinjeno podal s peto (akcija se začne pri 1:17 minute). Zadnji gol pa je zabil kar sam, ko je na izjemen način preigral gostujočega vratarja in nato žogo pospravil v prazna vrata (akcija se začne pri 3:27 minute).

Tijanič je v šestih krogih v statistiko vpisal tri gole, kar ga uvršča na drugo mesto klubske lestvice strelcev, ob tem pa je prispeval še tri asistence.

Članki iz rubrike