kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 06.09.2020 09:48:18

Tega res nismo pričakovali! GAZZETTA razkrila, kaj bo Josip ILIČIĆ storil v PONEDELJEK: priljubljeni Jojo se bo ...

Profimedia
Slovenski nogometni zvezdnik Josip Iličić se po poročanju italijanskega športnega časnika La Gazzetta dello Sport v ponedeljek vrača v Bergamo.

Tam ga po besedah italijanskih medijev v vrstah nogometnega kluba Atalanta že nestrpno pričakujejo in upajo, da bo postopoma znova napredoval do ravni iz prejšnje sezone. Pri Gazzetti pišejo, da se po številnih zahtevnih tednih Iličić vrača "domov". Če ne v ponedeljek, pa zagotovo v prvi polovici prihajajočega tedna.

V Bergamu se vrnitve 32-letnika zelo veselijo, saj so po besedah italijanskega časnika pogrešali njegove vragolije ob koncu italijanskega prvenstva in nato v zgodovinskem prvem nastopu četrtfinala lige prvakov, potem ko so nesrečno izgubili proti francoskemu Pariz Saint-Germainu z 1:2. V sezoni 2019/20 je bil Iličić ključni mož zasedbe Giana Piera Gasperinija, v vseh tekmovanjih je na 34 tekmah dosegel 21 golov in devet podaj v samo 2233 minutah, ki jih je prebil na zelenicah.

Iličić je nazadnje za Atalanto igral 11. julija na tekmi proti Juventusu (2:2), potem pa je odpotoval v Slovenijo zaradi domnevnih psihičnih težav.  Tako kot v teh dneh v slovenski reprezentanci, ko so varovanci Matjaža Keka pred prvo tekmo z Grčijo v ligi narodov pozirali z njegovim dresom in mu sporočili spodbudne besede, tudi v Bergamu Iličića pričakujejo z odprtimi rokami, še piše La Gazzetta dello Sport.

Kaj Iličićeva vrnitev v Bergamo in v trening center Atalante pravzaprav pomeni za Slovenčevo prihodnost, je v tem trenutku preuranjeno napovedovati, vsi nogometni navdušenci pa si nedvomno želijo, da bi Iličića spet videli nasmejanega in srečnega. 

Članki iz rubrike