Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 06.09.2020 09:36:38

Grozljivka v SLOVENSKI LIGI! Nezavesten obležal na zelenici, napad na sodnika, s solzivcem pa zadeli DOJENČKA?! Tu so podrobnosti!

Reuters
Na tekmi 3. SNL je očitno prišlo do prave drame.

Čeprav prva slovenska liga trenutno miruje zaradi reprezentančnega premora, pa so aktivne nižje lige v slovenskem nogometu. Še več, kot poroča SN Portal, se je na tekmi 3. SNL med Korotanom in Dravinjo odvijala prava drama, zaradi katere so morali posredovati celo policisti. 

Vse skupaj se je začelo po hudem prekršku, zaradi katerega je nezavesten obležal Jošt Krivonog, sodnik Niko Mihelič pa je najprej pustil, da se igra nadaljuje. Po burni reakciji domačega trenerja je sodnik vendarle izključil Aneja Kolarja. Medtem so Krivonoga z reševalnim vozilom odpeljali v bolnišnico v Slovenj Gradec, kjer je moral preživeti noč na opazovanju.

To pa še ni bilo vse. Ker je Dravinja prišla do zmage s 3:2 po zaostanku z 0:2, so bili domači navijači izjemno jezni na delivca pravice. Prepričani so bili namreč, da jim je vzel zmago, saj je Dravinja dva od treh golov dosegla z enajstmetrovke, zadnjo za zmago s 3:2 pa celo v 106. minuti tekme.

"Proti sodniškim garderobam so letele plastenke in vse, kar je domačim navijačem takrat prišlo pod roke. Pred igrišče se je pripeljalo več policijskih avtomobilov, na policijsko postajo so policisti odpeljali kar štiri osebe. Eno izmed policijskih vozil se je pripeljalo direktno pred sodniško garderobo, da je lahko sodnik kar se da varno in hitro zapustil kraj zločina, kamor se verjetno še nekaj časa ne bo vrnil. Možje v modrem so bili primorani uporabiti celo solzivec, eden od solzivcev pa naj bi nehote zadel celo 4-mesečnega dojenčka," so zapisali pri SN Portalu.

Značke: prevalje, drama

Članki iz rubrike