stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 26.07.2020 11:41:46

Stvari se HITRO ODVIJAJO: Zaradi TEGA je Jan Oblak še korak BLIŽJE ANGLEŠKEMU VELIKANU!

Profimedia
V preteklosti se je že nekajkrat govorilo o tem, da bi Jan Oblak lahko zapustil Atletico in se preselil v Anglijo.

Zdaj pa so se stvari očitno začele tudi odvijati v to smer. Za Škofjeločana sta se resno ogrela Chelsea in Manchester United, toda vseeno se zdi, da ima prvi več možnosti, da ga dobi. Trener Frank Lampard išče novega vratarja, saj je popolnoma izgubil zaupanje v Kepo Arrizabalago. Nikakor se ne more sprijazniti s tem, da je Chelsea proti Liverpoolu dobil pet zadetkov, saj je to nedopustno, zato hoče še to poletje pripeljati novega vratarja, Jan Oblak pa se je znašel na prvem mestu njegovega seznama želja.

Španec, za katerega so Londončani pred dvema letoma odšteli 80 milijonov evrov in ga naredili za najdražjega čuvaja mreže v zgodovini, si prav tako želi zapustiti Stamford Bridge in se vrniti v domovino.


Ena od ovir pri tem, da bi ga kateri od zainteresiranih klubov pripeljal v svoje vrste, je njegova plača. Kepa namreč tedensko zasluži okoli 165 tisoč evrov. Seveda bi si fant želel takšne prejemke imeti tudi naprej, vendar se zelo dobro zaveda, da to ne bo šlo. Zato je pripravljen sprejeti tudi precej nižjo ponudbo, pomembno naj bi bilo samo to, da mu bo všeč zgodba 'novega' kluba.

Govori se, da bi lahko odšel v Atletico, kot del odškodnine za Jana Oblaka. Ta znaša 120 milijonov evrov, kar pomeni, da bi Chelsea moral primakniti še kar nekaj milijonov, da bi Slovenca lahko dobil na ta način. Druga opcija pa naj bi bila Sevilla, ki bi ga sprejela odprtih rok.

Prestopni rok se bo končal 5. oktobra.

Članki iz rubrike