Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.07.2020 07:58:52
Deli članek:

Damjan BOHAR ima po sanjski sezoni na mizi ponudbi DVEH VELIKANOV: Poljaki so prepričani, da ...

vszi

Tako kot v Sloveniji bodo tudi na Poljskem izbrali nogometaše, ki so najbolj zaznamovali zelo nenavadno sezono, prekinjeno zaradi pandemije.

V ligi za prvaka sta do konca še dva kroga, varšavska Legia si je že zagotovila nov naslov prvaka, tik pred koncem prvenstva pa bodo torej izbirali še najboljše posameznike. Med elitnimi izbranci se je znašel tudi Damjan Bohar; močno orožje ekipe Zaglebie je med šestimi nominiranci za najboljšega vezista, kar je za 28-letnega Prekmurca kakopak veliko priznanje. Nekdanji nogometaš Mure in Maribora je v dozdajšnjem delu prvenstva dosegel 15 golov, kar je največ v eni sezoni v njegovi dozdajšnji karieri, toda njegovo zadovoljstvo vendarle ni popolno. "Cilj je bil, da bi v končnici prvenstva igrali v ligi za prvaka, a nam to ni uspelo. To je zame hud udarec, a tudi s takšnimi stvarmi se je treba sprijazniti in storiti vse, da bi bili uspešni tudi v preizkušnjah brez pretiranega tekmovalnega naboja," je pred časom v pogovoru za naš časnik povedal Damjan Bohar, ki naj bi kmalu zamenjal klubske barve.

Še več, poljski novinarji zagotavljajo, da bi bilo veliko presenečenje, če se takšen scenarij leto dni pred iztekom pogodbe ne bi uresničil. Na mizi ima menda ponudbo varšavske Legie, poleg prvakov naj bi se za njegove storitve prav tako zanimal Lech iz Poznanja, že prej se je šušljalo o možnosti selitve v katerega izmed klubov nemške bundeslige … Kako se bo vse skupaj razpletlo, bo bržčas znano že zelo kmalu.