tovornjakar Svet24.si

Tovornjakar vijugal mimo Celja, kriva je bila ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 06.07.2020 08:07:59

Po petih tekmah BREZ ZMAGE končno spet VELIKI TRENUTEK za SIMONA ROŽMANA (video)

sn
Rijeka je na Rujevici ugnala zagrebški Dinamo.

Po petih tekmah brez zmage in treh zaporednih porazih Rijeke Simonu Rožmanu nikakor ni bilo lahko. Nekateri navijači so vodstvo kluba že pozivali k zamenjavi na trenerski klopi, toda vodilni možje na Rujevici so ostali zvesti svojim načelom in na takšen scenarij niso niti pomislili. »Ima naše popolno zaupanje,« je slovenskemu strokovnjaku sporočil predsednik Damir Mišković v pričakovanju nedeljskega spopada z Dinamom.

In na Kvarnerju so se naposled spet veselili, Rečani so na svojem igrišču Zagrebčane ugnali z 2:0. Že v drugi minuti je Gvardiol zatresel lastno mrežo, v uvodu drugega polčasa je za končni izid zadel Čolak.

"Vesel sem zlasti zaradi igralcev, ves čas smo naporno delali, vendar nas rezultat ni nagradil. Z izjemo slabega polčasa v Osijeku smo bili nenehno na primerni ravni. Izjemno sem zadovoljen s tem, kar smo prikazali proti Dinamu, tokrat smo bili za vloženi trud poplačani," je po tekmi povedal Simon Rožman, medtem ko so igralci noro slavili v slačilnici.

Rijeka je zdaj prehitela Hajduk in je na četrtem mestu, tri kroge pred koncem prvenstva za drugim mestom, ki vodi v kvalifikacije za ligo prvakov in ga zaseda Lokomotiva, zaostaja za pet točk. »Nikoli se ne predajamo, osnovni cilj je zagotoviti si Evropo,« sporoča ambiciozni trener iz Štor, ki ga z njegovo ekipo čaka še finale pokalnega tekmovanja.

Za ogled videoposnetka morate biti prijavljeni v Facebook, lahko pa si ga ogledate tudi TUKAJ

Članki iz rubrike