Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

Vesna Šošterič (2) Svet24.si

Razvpita resničnostna zvezdnica išče moškega

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Dejan Židan in Tanja Fajon Svet24.si

Židan ob odstopu: "Prišel je čas, da slovensko ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

ro
ro
0 04.04.2020 14:20:07

Nekdanji branilec OLIMPIJE razkril, kako je v družbi SLOVENSKEGA reprezentanta POBEGNIL iz RUSIJE

Martin Metelko
Zaradi izrednih razmer, ki jih je povzročil koronavirus, se morajo tudi nogometaši znajti vsak na svoj način.

Zaradi koronavirusa je tudi rusko prvenstvo od sredine marca prekinjeno, vmes so v po površini največji državi na svetu ukrepe še dodatno zaostrili. Med drugim so prepovedana druženja v večjih skupinah, kar posledično seveda pomeni, da to velja tudi za ekipne treninge.

"Moštvo je razpuščeno do 31. maja. Vsi smo lahko odšli domov in kakopak iskali načine, kako bi to storili. Rusija je zaprla meje, letalski promet poteka samo znotraj težave," je za Jutarnji list povedal nekdanji branilec Olimpije Filip Uremović, ki zdaj brani barve Rubin Kazana, in v nadaljevanju razkril, kako se mu je vendarle uspelo vrniti v domovino. V družbi 21-letnega slovenskega reprezentanta iz vrst moskovskega velikana. "Na srečo nama je s soigralcem Silvijem Begićem uspelo dobiti zasebni let iz Moskve. Skupaj s Kristijanom Bistrovićem in Jako Bijolom iz CSKA-ja. In tako sem zdaj doma."

Čeprav denarja skoraj nikoli ni manjkalo, bodo oziroma so tudi ruski klubi posegli po varčevalnih ukrepih. "Plače za marec, april in maj bodo 50 odstotkov nižje, toda v klubu so nam rekli, da bodo to pozneje kompenzirali, če se bodo razmere uredile. In ničesar nismo podpisali, takšen je ustni dogovor," pravi Filip Uremović.

uremovic rubin

Članki iz rubrike