alex volasko Dobra karma

Najlepši slovenski zvezdniški par gre končno ...

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

zaščitna maska, park, dunaj, starejši moški Svet24.si

To so primeri, v katerih zaščitne maske ostajajo...

italija, sardinija, plaža Svet24.si

Zahteva, da se jih ne obravnava kot kolonijo ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

jurij zrnec Njena.si

Jurij Zrnec na novi fotografiji popolnoma ...

rb
rb
0 01.04.2020 13:51:46

Nekdanji ZVEZDNIK MARIBORA: Odhod ZLATKA ZAHOVIĆA? Poglejte, takšno je MOJE MNENJE ...

Drago Wernig - TAKA
Krčan tudi v ZDA podrobno spremlja dogajanja v svojem nekdanjem klubu.

Robert Berić izolacijo še naprej preživlja v Chicagu, že vse od januarskega prihoda v ZDA pa je kakopak še naprej spremljal dogajanje v najmočnejših evropskih ligah, prav tako kot v slovenski. "Seveda ga spremljam, seznanjen sem z vsem dogajanjem. Poskušal sem si pogledati kakšno tekmo St. Etienna, če je bilo to le mogoče, ogledal sem si tudi zadnji večni derbi v Ljudskem vrtu, ki ga je Maribor izgubil ..." Izgubil? Spopad večnih rivalov na začetku drugega dela prvenstva se je razpletel z neodločenim izidom. "Kaj pravite, da je bilo 1:1? Res je, drži, a to je enako, kot da bi izgubili ... Saj veste, da na večnem derbiju v Mariboru ne moreš izgubiti ali remizirati," se je nasmejal nekdanji napadalec vijoličastih in pristavil: "Ob tem moram priznati, da se mi zdi nenavadno, da si moram za tekme v Evropi čas rezervirati zelo zgodaj popoldne, ob enih ali dveh. To je zares čuden občutek."


Zadnjim pretresom pod Kalvarijo se seveda nismo mogli izogniti. Po porazu z Bravom je odstopil Darko Milanič, nakar se je po skoraj 13 letih poslovil še športni direktor Zlatko Zahović. "Priznam, da me je takšen razplet nadvse presenetil. Še posebej odhod Zlatka Zahovića; nisem pričakoval takšnega tektonskega premika. Če sem iskren, sem ob prvih informacijah, da odhaja, pomislil, da vendarle ne bo odšel. Da bo kljub vsemu nadaljeval svoje delo, toda ko sem videl, da poti nazaj ni več, me je to zares presenetilo."

Zdaj je veliko ugibanj o prihodnosti vijoličastih. "Ni dvoma, da bo Maribor odslej drugačen. Vsi vemo, kaj je Zlatko Zahović naredil z Mariborom. Iz krize je prišel do lige prvakov, v najprestižnejšem tekmovanju in v ligi Europa je igral z zelo omejenimi finančnimi sredstvi. To je velikanski uspeh, o katerem mnogi veliko bogatejši evropski klubi le sanjajo. Kaj se bo dogajalo v prihodnje, pa si ne drznem napovedovati. V bistvu si Maribora brez Zlatka Zahovića ne znam predstavljati, seveda pa upam, da bodo vodilni možje kluba naredili prave poteze," je povedal Robert Berić.

beric robert re
Reuters

Članki iz rubrike