Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

MZ Podzemna zbiralnica 2 Svet24.si

Lične in za oko prijetne, a včasih tudi precej ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Dejan Mitrović
Dejan Mitrović
4 20.03.2020 07:39:31

Čustvena izpoved DINA HOTIĆA: ZAHOVIĆ je moj drugi oče; velikokrat je P*ZDIL name, a bilo je ...

Grega Wernig
Dino Hotić v velikem intervjuju za Ekipo SN o življenju v Belgiji, obstanku v ligi, krizi v Mariboru, Zlatku Zahoviću in še čem.

Odkar je v zimskem prestopnem roku zapustil Maribor, so vijoličasti brez njega na petih uradnih tekmah zmagali le enkrat, dvakrat remizirali in dvakrat izgubili. Nizkorasli vezist se je preselil v Belgijo in tam pomagal pri preporodu svojega novega kluba, Cercle Bruggea. Slednjega so po katastrofalni jeseni vsi že preselili v drugo ligo, toda z izjemnim nizom so tudi na krilih Dina Hotića zeleno-črni uspeli obstati med elito. 

Hotić je v velikem intervjuju za Ekipo SN med drugim spregovoril tudi o nekdanjem športnem direktorju vijoličastih Zlatku Zahoviću, za katerega pravi, da je njegov drugi oče. "Zlatko Zahović je kot moj drugi oče. Z njim sem zares doživel marsikaj. Velikokrat je p*zdil name, ampak vse z namenom, da bi me izboljšal. On je bil tisti, ki mi je pokazal, kaj se dogaja v tujini, ali vsaj najboljši približek temu. Zdaj vidim, da je imel prav. Zlatko je bil tisti, ki me je naučil vsega: kako biti profesionalec, kako živeti nogomet. Veliko mi je pomagal, navsezadnje me je, ko sem prišel v Maribor, vzel pod svojo streho, dokler nisem našel stanovanja. Ves čas mojega bivanja v Ljudskem vrtu mi je delil nasvete in ti nasveti mi danes pridejo še kako prav. Ne morem se mu dovolj zahvaliti za vse, kar je storil zame. Res. Za to ni pravih besed," je razlagal Hotić.

CELOTEN INTERVJU Z DINOM HOTIĆEM KAR NA TREH STRANEH SI LAHKO PREBERETE V PETKOVI EKIPI SN, KI JO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI. 

Članki iz rubrike