mir narava Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 20.03.2020 07:13:58

Bo LEGENDA končala v OLIMPIJI?!? Eden NAJVEČJIH vseh časov kristalno jasno: ODLOČIL sem se, da ...

alesfevzer.com
Boštjan Cesar ne razmišlja o vrnitvi domov.

Branko Ilić se je pred časom vrnil domov, da bi bogato kariero končal pri Olimpiji, danes pa … Danes pa je član Domžal. Njegova zgodba je ena od številnih zgodb, ki pričajo, da Ljubljančani preprosto nimajo pravega odnosa do svojih legend. Je tudi to razlog, zakaj je Boštjan Cesar na glas priznal, da ga vrnitev domov preprosto ne zanima?

Legendarni centralni branilec je kariero začel prav pri Olimpiji, in sicer še za Bežigradom. Že kot najstnik je odšel na tuje, zdaj je že desetletje v Italiji. Tam igra za Chievo, v Veroni pa želi ostati tudi naprej. Čeprav je star 37 let, o koncu kariere še ne razmišlja, prav tako pa ne razmišlja, da bi se na 'stara leta' spet preizkusil tudi v Sloveniji.

bostjan cesar
Profimedia

"V preteklosti sem že velikokrat omenil, da bom vztrajal, dokler mi bo služilo telo. Dokler bom čutil, da lahko brez težav treniram in igram, bom vztrajal. Ne vidim razloga, zakaj ne bi. Počutim se dobro, dobro sem pripravljen in zdrav. Res ne vem, zakaj bi prenehal z igranjem nogometa, normalno pa je, da so v glavi prisotne tudi misli o tem. Zavedam se, da nisem več najmlajši. Kaj najmlajši … V svetu nogometa sem skoraj pravi dedek. (smeh) Konec ni več daleč stran, ampak to mi ne greni življenja. Raje uživam, dokler bom lahko. In za zdaj uživam v vsakem treningu, v vsaki tekmi. Poleg tega želim pomagati Chievu, da se vrne nazaj v serie A. No, najprej moramo seveda premagati virus, potem bomo spet razmišljali o tem, kako premagovati tudi nogometne nasprotnike," je v nedavnem intervjuju za časnik EkipaSN povedal prvi Slovenec s stotimi nastopi v reprezentančnem dresu in dodal: "Kar ta hip edino drži kot pribito, je to, da bom vztrajal tudi v naslednji sezoni. Vsaj v naslednji sezoni. Rekel sem že, da bi rad igral do 40. leta starosti, in to se ni spremenilo. To je moj cilj. Kar zadeva klub, pa … Nikoli se ne ve. Zaenkrat sem tukaj, uživam v Veroni, uživam pri Chievu. Bil bi vesel, če bi kariero končal prav pri tem klubu, če pa to ne bo možno, bom pač odšel drugam. Oziroma bom potem videl, kako in kaj. Slovenija? Hja … Za zdaj ne razmišljam, da bi se vrnil v Slovenijo. Takšnega scenarija ni v mojih načrtih."

CELOTEN INTERVJU Z BOŠTJANOM CESARJEM JE ŠE VEDNO NA VOLJO NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI, KJER SO BRALCEM NA VOLJO IN DANAŠNJA IZDAJA ČASNIKA IN ŠTEVILNE PREJŠNJE. OSTANITE DOMA, UPORABLJAJTE SPLETNO TRAFIKO!

356-5-bostjan cesar 3 tk

Značke: boštjan-cesar, plts

Članki iz rubrike