stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

až
0 13.01.2020 17:47:40

V Italiji ga še kako dobro pozajo! MIHA ZAJC tik pred prestopom v Serie A

Jurij Kodrun
Slovenski reprezentant in nekdanji nogometaš Olimpije Miha Zajc bi prav tako utegnil spremeniti delodajalca v januarskem prestopnem roku.

Po poročanju turških in italijanskih medijev si ga v svojih vrstah želi videti Brescia. Italijanski prvoligaš nujno potrebuje okrepitve v zvezni vrsti, saj po polovici prvenstva zaseda predzadnje 19. mesto s 14 osvojenimi točkami.

Kot poroča Tuttosport, je glavni cilj Brescie v tem prestopnem roku pripeljati Zajca, obenem pa se poleg zveznega nogometaša Fenerbahceja zanimajo tudi za finskega napadalca Simona Skrabba, čigar prestop ni vezan na situacijo 25-letnega Šempetrčana.

Brescia je po pisanju turških kolegov pripravljena ponuditi 3,5 milijonov evrov, kar je precej pod zahtevami turškega velikana, ki si želi bližje 5 milijonom evrov, a zdi se, da je želja po prodaji Slovenca trenutno večja, kot zapletanje v trda pogajanja.

Italijani so od Turkov zahtevali podrobno zdravniško poročilo o stanju Zajčevega gležnja, v prihodnjih dneh pa bodo v Istanbul poslali ekipo, ki bo na treningih ocenila pripravljenost nogometaša, ki se počasi vrača po hujši poškodbi, ki jo je staknil sredi decembra na treningu.

Zajc je vmes že začel s prilagojenimi treningi, pri Fenerbahceju pa so zagotovili, da je Zajc v dobrem stanju in celo na poti k hitrejšemu okrevanju, kot je bilo sprva predvideno. Nekdanji član Olimpije je sicer stari znanec italijanskih zelenic, saj je v dresu Empolija med leti 2017 in 2019 zbral 68 nastopov, v katerih je zabil 12 golov in dodal 19 podaj.

Članki iz rubrike