Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 13.01.2020 13:44:01

ODMEVNI PRESTOP! Slovenski prvoligaš se je okrepil s kar DVEMA SINOVOMA evropske legende!

NK Triglav
Kranjski Triglav je bogatejši za dva nogometaša zelo znamenitega priimka.

Potem ko so pri kranjskem Triglavu pred dnevi na družbenih medijih objavili novico, da je bil pri njih nekdanji belgijski nogometaš in selektor Marc Wilmots, so namignili, da se v ozadju nekaj kuha. Zdaj je postalo jasno: za klub iz Kranja sta pogodbi podpisala njegova sinova.

"Marten ima 20 let, Reno je dve leti starejši, oba pa že imata izkušnje z igranjem zunaj svoje domovine, prav tako sta bila oba člana mladinskih selekcij Belgije. Marten Wilmots igra na položaju napadalnega vezista, v mlajših kategorijah je nastopal za St. Truiden, Standard Liege in italijanski Avellino, v pretekli sezoni pa je nastopal za člansko zasedbo madžarskega Ferencvaroša. "V ospredje postavljam ekipne cilje, želim si, da bi moštvo igralo dober nogomet in nizalo dobre rezultate. Želim napredovati, skupaj s trenerjem in ostalimi nogometaši v klubu. Moštvo ima odlične posameznike, prvi vtis je odličen, saj se čuti dobra energija. Na tem lahko gradimo."

Reno Wilmots se je najbolje počuti kot osrednji vezist, tudi on pa je produkt nogometne šole St. Truidna. Pozneje je nastopal za Standard Liege in Roeselare, sledil pa je prestop v italijanski Avellino. Igral je še za Carpi in Bisceglie. "Čutim, da sem prišel v klub, kjer so vsi zelo povezani med seboj. Kar najbolj želim pomagati ekipi, da bi prišla do kar največ zmag. Dal bom vse od sebe in se poskušal prikazati v najboljši luči," pa je za klubsko spletno stran dodal Reno Wilmots.

Značke: triglav, wilmots

Članki iz rubrike