Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 11.01.2020 08:55:34

V Veroni se bo govorilo SLOVENSKO?! Chievo želi med ELITO, h Cesarju kar DVA ROJAKA?? Želja sta...

alesfevzer.com
Še dva Slovenca k Chievu?

Veronski Chievo je lani po dolgem času izpadel iz prve italijanske lige. Serie B je spet realnost za leteče osle iz mesta Romea in Julie, toda Boštjan Cesar in soigralci želijo na tem odru plesati le do maja. Glavni cilj Chieva v tej sezoni je vrnitev med elito, prav zato želi uprava kluba v zimskem prestopnem roku še dodatno okrepiti člansko ekipo, ki na drugoligaški lestvici zaseda šele 11. mesto. Vseeno za osmim mestom, ki vodi v dodatne kvalifikacije, zaostaja le eno točko, torej bitka še zdaleč ni izgubljena. K boljšim rezultatom bi lahko v novem letu Chievu pomagala še dva dodatna nogometaša iz Slovenije.

Cesar naj bi namreč po poročanju italijanskih medijev za soigralca dobil tako starega znanca Valterja Birso kot tudi Domna Črnigoja. Birsa, ki šteje že 33 let, ima za sabo klavrno sezono, saj je za Cagliari odigral le dobrih 100 minut. Hkrati mu poleti poteče pogodba, zato je slovo od Sardinije zelo verjetno. Pri Chievu je preživljal najlepše obdobje svoje kariere v Italiji.

Tudi Črnigoj, trenutni član Lugana, je tik pred menjavo kluba. "Ukvarjamo se z njegovim zimskim odhodom drugam," je priznal predsednik švicarskega Lugana Angelo Renzetti. Tudi Črnigoju poleti poteče pogodba, toda Chievo se bo verjetno moral močno potruditi, če ga bo želel dobiti. Po naših informacijah naj bi imel slovenski reprezentant na mizi tudi mamljivo in predvsem finančno neprimerno boljšo ponudbo iz Turčije.

birsa
Profimedia

Članki iz rubrike