Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
19.12.2019 20:39:43
Deli članek:

Slovan POTRDIL! Šporarja hoče TALE VELIKAN in mnogi drugi, TAKA pa je CENA!

Profimedia

Andraž Šporar je vroča roba na tržnici.

Medtem ko z Benjaminom Verbičem in svojo drago Mio uživa v Združenih Arabskih Emiratih, njegov Slovan zbira ponudbe za vročega slovenskega napadalca. To so v klubu danes potrdili.

“Res je, Celtic nam je poslal ponudbo in izkazal veliko zanimanje za Andraža Šporarja. Ampak nismo v stiku le s Celticom. Zanimanje vlada tudi iz velikih klubov iz Francije, Španije, Italije, Portugalske in Belgije. Interes je že zdaj ogromen, pričakujemo, da nas bo med prestopnim rokom kontaktiralo še več klubov,” je na klubski spletni strani povedal generalni direktor ŠK Slovana Bratislave Ivan Kmotrik.

Pa cena? Višja od 5,5 milijona, ki se ga omenja v javnosti. “Mislim, da je Andraževa vrednost velliko višja. Ne predstavljam si, da bi ga prodali za manj kot 7, 8 milijoov,” je poudaril Kmotrik in razkril, da bi že v primeru poletne prodaje Slovan zaslužil rekorden znesek, zdaj pa dobiva še višje ponudbe. “Sprejeli pa bomo le tisto, ki se bo ujemala z njegovo vrednostjo. Ta se je v zadnjem mesecu zelo zvišala. V tej sezoni je zabil 20 golov in dodal 6 asistenc. V ligi Europa je dokazal, da lahko igra tudi na najvišjem nivoju,” je zaključil glavni operativec Slovana.