Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

ro
ro
0 10.12.2019 09:46:02

Prekmurski blisk Damjan BOHAR je izlil dušo glede (ne)igranja za REPREZENTANCO: Če bi izzval incident, bi ...

vszi
Damjan Bohar je v dozdajšnjih 18 krogih dosegel devet golov in je na tretjem mestu lestvice strelcev, zato pač ni presenečenje, da bi lahko že zelo kmalu svoje sposobnosti razkrival v opravi drugega kluba.

S kolegi iz tiskane izdaje Ekipe SN je v zelo obširnem pogovoru med drugim dotaknil dokaj boleče teme - reprezentance. Je zraven in ga ni zraven, približno takšen je njegov status v izbrani vrsti. "Uh, ne vem, kaj bi vam povedal. Res ne vem," se je Damjan Bohar najprej želel izogniti odgovoru, vendar smo vztrajali naprej. "Nimam pravih besed, s katerimi bi opisal svoj trenutni položaj. Si, nisi, si, nisi ... In na koncu nisi. Moja želja po igranju v dresu s slovenskim grbom ostaja nespremenjena in se ne bo spremenila nikoli, ampak ... Ne vem, zakaj ne dobim prave priložnosti, tega si ne znam razložiti in priznam, da mi zaradi tega ni prijetno. Ne more mi biti. Če bi naredil karkoli narobe, če bi mogoče izzval kakšen incident in me ne bi bilo zraven, bi vsaj vedel, zakaj je tako. Razumel bi. Toda ne vem, da bi se komurkoli zameril, nimam takšne informacije. Morda pa moram zamenjati ligo, poljska je očitno preslaba."


A vse to ne ovira Damjana Boharja, da še naprej ne bi spremljal lige, iz katere je odšel v tujino. "Spremljam jo redno, seveda jo spremljam. Ko le utegnem, si ogledam kakšno tekmo in v jesenskem delu prvenstva sem jih videl lepo število. Kar zadeva lestvico, me seveda preseneča Aluminij, vendar moram obenem poudariti, da je bila njihova podoba zelo dobra. Zrela, tekmovalna … Že v prejšnji sezoni so bili Kidričani zelo dobri, zato o izjemno velikem presenečenju vseeno ne moremo in ne smemo govoriti, ampak zdaj so naredili še korak naprej."

CELOTEN POGOVOR Z DAMJANOM BOHARJEM SI LAHKO PREBERETE V TORKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN IN NA TRAFIKA24.SI

Članki iz rubrike