nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
2 10.12.2019 08:46:34

Olimpija bi lahko že POZIMI ostala brez ZVEZDNIKA, za katerega se zanima - ČISTO PRAVI VELIKAN!

alesfevzer.com
Kako bodo kadrovali v Ljubljani?

S 1. januarjem se odpre zimski prestopni rok in zanimivo bo spremljati, kako bo kadrovala Olimpija. Nekateri nogometaši bodo zagotovo zapustili zmajevo gnezdo, eden izmed tistih, ki bi lahko odšel, je tudi odlični osrednji branilec Macky Bagnack, za katerega je zanimanje obnovil velikan iz juga, beograjski Partizan. 

Kamerunec je bil črno-belim zanimiv že poleti, toda tedaj ni prišlo do prestopa. Tudi zato, ker Partizanu ni uspelo prodati Strahinje Pavlovića. Šele 18-letni nogometaš velja za enega najbolj obetavnih branilcev v Evropi. Poleti sta ga želela tako Juventus kot Lazio. Toda najstnik naj bi imel težave z zdravniškim pregledom, zato je vse skupaj padlo v vodo. Pavlović je ostal v Beogradu, kjer tudi v tej sezoni igra zelo dobro. In kot se zdi, dvomov glede njegove prihodnosti ni več: kariero bo nadaljeval v francoskem prvenstvu. Z Monacom je bojda vse dogovorjen, Partizan naj bi zaslužil 10 milijonov evrov. Najmanj toliko oziroma še malce več, če bo Pavlović z dobrimi igrami uspel aktivirati določene pogodbene bonuse.

bagnack
alesfevzer.com
Bagnack seveda stane neprimerno manj, čeprav je Milan Mandarić nedolgo tega izjavil, da ga 'pod ceno' ne bo prodal. Toda kaj to pomeni? No, bržčas Mandarić ne bi okleval, če bi prejel ponudbo, ki bi se vrtela okrog milijona evrov. Tolikšen znesek pa bi bil v danih razmerah za Partizan mačji kašelj. Kot smo izvedeli iz krogov zelo blizu Bagnacku, so Beograjčani res obudili zanimanje zanj, toda daleč od tega, da bi bil prestop dejansko že dogovorjen. Ali blizu, če želite. Bagnack je zgolj želja in to ne edina. V upravi Partizana še razmišljajo, kako in kaj, tudi zato, ker še ni povsem znano, kdaj bo Pavlović dejansko odšel v kneževino: ali že takoj januarja ali pa bo kot posojen do konca sezone še vedno igral v srbski prestolnici.

Partizan sicer ni edini klub, ki je v zadnjem času opazoval Bagnacka. Slednji naj bi bil zanimiv tudi nekaterim iz Italije, toda prestop na Apeninski polotok je povezan predvsem z nogometaševim – potnim listom! Bagnack trenutno žogo brca kot nogometaš, ki ni iz Evropske unije. To pomeni, da zaseda mesto tujega nogometaša, kar bi lahko precej zapletlo njegovo selitev v Italijo, saj lahko tamkajšnji klubi vsako sezono kupijo le dva igralca iz držav zunaj EU. Prav zato je bil Bagnack novembra nekaj časa v Španiji, saj je vložil vso potrebno dokumentacijo za pridobitev španskega potnega lista. Tega bo dobil prej ali slej, vprašanje je le, ali že januarja. Če ga bo, potem je po naših informacijah najbolj verjetna prav selitev v Italijo. Če bo ostal praznih rok oziroma bo moral še malce dlje počakati na potni list Španije (tam ima stalno prebivališče že vse od leta 2008 dalje, ko je kot najstnik podpisal za Barcelono), bo precej bolj verjetna selitev drugam. Recimo v Beograd.

Članki iz rubrike