900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

STA
STA
0 09.11.2019 14:26:20

POT DOMOV! V Kenana verjame tudi njegov trener

Reuters
Nekdanji igralec Olimpije Kenan Bajrić je v četrtek na tekmi lige Europa dobil hud udarec v glavo.

Slovenski nogometaš Kenan Bajrić je v dresu slovaškega Slovana v četrtek na tekmi v ligi Europa dobil hud udarec v glavo. V bolnišnici je prestal pregled, ker pa so bili posnetki glave v redu, se je v petek že vrnil nazaj v Bratislavo, je danes na novinarski konferenci potrdil trener Slovana Jan Kozak.

"Pozitivno je, da se je Kenan v petek zvečer vrnil na Slovaško. Verjamem, da bo z njim vse v redu," je na novinarski konferenci pred nedeljsko prvenstvo tekmo dejal Kozak.

Bajrića je v 78. minuti četrtkove tekme nesrečno v glavo pri strelu s škarjicami udaril Mehičan Raul Jimenez. Tekma je bila prekinjena kar 11 minut, Slovenca, ki je po udarcu padel v nezavest, pa so takoj odpeljali v bolnišnico, kjer so ga po pregledu odpustili, saj na srečo ni utrpel hujših poškodb.

Slovan, za katerega je Andraž Šporar sicer odigral celo tekmo, je proti Wolverhamptonu izgubil z 0:1. Zmagoviti zadetek je v sodniškem dodatku dosegel ravno Jimenez. "Za vse nas je težko. Ne vem, kaj naj rečem. Upam, da bo dobro okreval," je po tekmi o udarcu dejal mehiški napadalec.

Ekipa Slovana se je v Bratislavo vrnila takoj po tekmi, Bajrić, ki je doživel pretres možganov, pa se je na Slovaško skupaj s klubskim zdravnikom vrnil v petek zvečer.

Značke: poškodba, bajrić

Članki iz rubrike