uvodna Dobra karma

Med očetom in sinom znane Slovenke kar 90 let ...

2_dejan krajnc Svet24.si

Dejanu Kranjcu manjka le še malo, da postane ...

UV-TRAVNER HOJS-pl Reporter.si

Tako Janez Janša napoveduje udar na odtujene ...

koronavirus, meja, slovenska meja, meja z italijo Svet24.si

Nove spremembne pri prehajanju meje, dve državi ...

POL20150214_BOR1080-2 Necenzurirano

SDS je globoka država #kolumna

image0 Odkrito.si

Tanja Fajon: "Janša je napadalen."

Miša Molk Njena.si

65-letna Miša Molk mami v kopalkah

Jure Bohorič
Jure Bohorič
4 09.11.2019 09:00:04

Spet NEMIR pri OLIMPIJI! Nova DRASTIČNA POTEZA Mandarića, novo SLOVO! Zdaj je BREZ SLUŽBE ostal...

Bobo
Nova kadrovska sprememba pri Olimpiji.

Da je Milan Mandarić vse bolj osamljen pri reševanju Olimpije iz težav, je dejstvo, ki drži kot pribito, čeprav predsednik zmajev to tako zelo skriva pred javnostjo, da je medijem v četrtek med druženjem z izbranimi novinarji "pozabil" povedati, kako je dan poprej odpustil poslovnega direktorja Olimpije.

Zadnji dve leti je bil poslovni direktor ljubljanskega kluba Dejan Stamenković. Slednji je vajeti prevzel, ko se je od zeleno-belih poslovil Borut Arlič, danes direktor Aluminija. Stamenković pred tem širši slovenski nogometni javnosti ni bil pretirano poznan, tudi po prevzemu direktorske funkcije v Olimpiji se ni pretirano izpostavljal. Je bil pa eden tistih, brez katerih delovanje Olimpije preprosto ne bi bilo mogoče. Skrbel je tako za poslovni ustroj kluba kot tudi denimo za urejanje vse dokumentacije, potrebne za pridobitev tekmovalne licence. Toda pred nekaj tedni se je začelo na glas namigovati, da so mu šteti dnevi v Olimpiji, in v tem tednu se je takšen scenarij dejansko uresničil. Mandarić mu je sklep o razrešitvi z mesta direktorja Olimpije uročil v sredo, 6. novembra. S tem je bila prekinjena pogodba, ki je bila sicer podpisana za nedoločen čas. Prvi mož Olimpije najnovejše kadrovske poteze seveda ni ne pojasnil ne utemeljil ...


Mandarić vsaj za zdaj novega poslovnega direktorja ni imenoval, se pa šušlja, da naj bi bili v prihodnje za poslovni in hkrati športni ustroj kluba odgovorni Boštjan Gasser, trenutno tehnični vodja ekipe, Mandarićev nečak Ranko Lončar in tudi Dario Šmitran, ki v klubu uradne funkcije nima.

275-3-stamenkovic
Dejan Stamenković
SPS

Članki iz rubrike