janez janša Dobra karma

Janez Janša: hladen je le na videz, v resnici ...

ženska, spodnjice Svet24.si

Spoštuj in ljubi svojo češpljo: o orgazmih in ...

cerar pocivalsek sarec bobo Reporter.si

Počivalšek okrivil Šarca: Neustrezen način ...

revščina Svet24.si

Položaj Slovenca: lani smo živeli malo bolje

rok furlan xx Necenzurirano

Bankrot Roka Furlana: prijava proti upravitelju ...

Adi Smolar Njena.si

Kaj se dogaja z zaljubljenim Adijem Smolarjem?

hana Njena.si

Sanjski moški: Hana po hujšanju povsem drugačna

ro
ro
1 28.10.2019 21:15:42

Zaupajo mu! PETAR STOJANOVIĆ v Dinamu z dodatno zadolžitvijo

Jurij Kodrun
Slovenski reprezentant ima v Maksimirju posebno nalogo v slačilnici.

Nogometašem Dinama gre v tej sezoni spet odlično. Ne le na domačem prizorišču, kjer so si sicer že privoščili tudi kakšen spodrsljaj, a so na vrhu lestvice, Zagrebčani so uspešni tudi v ligi prvakov z možnostmi, da pomlad dočakajo v Evropi.

Obilo zaslug za uspehe vsekakor pripadajo trenerju Nenadu Bjelici, ki zares odlično krmari modro barko. Ni jih bilo malo, ki so prepričani, da tudi s pomočjo 'trde roke', toda resnica je precej drugačna, odlični strokovnjak ni ravno zagovornik železne discipline. Tisti, ki ga poznajo, pravijo, da je fleksibilen oziroma prilagodljiv povsod, z izjemo treninga.

Po tekmah igralcem tako dovoli, da posežejo po pivu ali vinu. Seveda v zmernih količinah, po velikih uspehih pa ni 'policijske ure', njegovi varovanci si lahko privoščijo in v nočnem izhodu uživajo vse do jutra.

Pred evropskimi preizkušnjami je ekipa vedno v karanteni, kjer igralci lahko uporabljajo mobitel do uro in pol pred začetkom dvoboja, v ostalih dneh so lahko dosegljivi do 45 minut pred začetkom treninga. Je pa Nenad Bjelica 'alergičen' na zamude, ki se redno kaznujejo. Desetminutna zamuda na trening stane 100 evrov, za zamujanje med 10 in 20 minutami je treba odšteti 300 evrov, dodatnih deset minut pomeni še dodatnih 200 evrov, kazen za pol ure in več je tisoč evrov.

Denar od kazni gre v skupno blagajno in se nato porabi na skupnih druženjih igralcev in strokovnega vodstva, nad finančnimi sredstvi pa bdi nihče drug kot Petar Stojanović, slačilnica je torej slovenskemu reprezentantu zaupala zadolžitve blagajnika. Koliko denarja je trenutno v njegovi blagajni, je (skrbno varovana) poslovna skrivnost ...

Članki iz rubrike