Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ro
ro
2 28.10.2019 10:07:33

HRVAŠKA PREDSEDNICA poskrbela za OGORČENJE navijačev, ki stiskajo pesti za SIMONA ROŽMANA

arhiv Ekipe
Prva dama južnih sosedov je močno razburila oziroma je razjezila Rečane.

V Splitu so ob koncu tedna predstavili film Ivanova igra, ki govori o karieri in življenju nekdanjega zvezdnika Hajduka in takratne jugoslovanske reprezentance Ivanu Gudlju. Njegovo pot je zaznamovala bolezen, pri 26 letih je moral zaradi bolezni nogometne čevlje obesiti na klin, danes je dejaven v trenerski vlogi.

Na premieri so bili številni ugledni gostje, med drugim tudi hrvaška predsednika Kolinda Grabar Kitarović, ki med drugim spregovorila tudi o tem, za koga je navijala v mladosti. In v svojem mestu dvignila obilo prahu.

"Kot Rečanka sem hodila na tekme Rijeke, toda naša Rijeka je bila takrat na nek način rezervni klub Partizana in Crvene zvezde, kakovostni igralci pa so odhajali v Hajduk in nekaj malega tudi v Dinamo. V mojem srcu sta bila Dinamo in Hajduk. Za nas, ki smo imeli radi Hrvaško, je bil nogomet veliko več od nogometa kot takega. Pomenil je narodno enotnost, povezoval je vse od juga do severa," je med drugim povedala Kolinda Grabar Kitarović in poskrbela za reško ogorčenje, predsednica je v trenutku postala tarča kritik na družbenih omrežjih. med drugim se je oglasil tudi reški župan. "Potem ko je izza železne zavese z rdečim potnim listom odšla na šolanje v ZDA, je KGK užalila NK Rijeka kot nekakšen rezervni srbski klub. Kako velik je ta rezervoar neumnosti. Kje je konec," je na svojem twitterju zapisal Vojko Obersnel in se pridružil številnim ogorčenim navijačem kluba, na klopi katerega sedi Simon Rožman.

Medtem je tudi NK Rijeka zahteval, da predsednica pojasni svoje besede, kar je storila v posebnem pismu, v katerem je poskušala pojasniti svoje razmišljanje. Številni so prepričani, da pri tem vendarle ni bila pretirano uspešna ...

Članki iz rubrike