Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 27.10.2019 10:48:58

Ni mu lahko! Simon ROŽMAN se po boleči zaušnici že spopada s prvimi OČITKI: Je njegova ekipa res ...

arhiv Ekipe
Pred enim mesecem je simon Rožman sedel na klop Rijeke.

Slovenski trener Simon Rožman je sezono začel kot trener Domžal, a se je po slabših rezultatih in zaradi izčrpanosti odločil, da zaključi to zgodbo v mestu ob Kamniški Bistrici. 

Le nekaj dni kasneje so ga povezovali s poljsko ekipo Zaglebie, kjer je bil eden od treh glavnih kandidatov, na koncu pa so se zanj odločili pri Rijeki. V njem so videli pravega naslednika Igorja Bišćana in pred tem še Matjaža Keka, ki je pustil neizbrisen pečat. 

Rožman se je zavedal, da mu v Rijeki, ne glede na to, za kako urejen klub gre, ne bo lahko. Veliko glasneje kot v Domžalah bodo znali navijači izraziti nezadovoljstvo, a hkrati veliko bolj nagraditi uspeh. Na zadnji tekmi je na domači tekmi klonil pred Gorico z 1:2, Rijeka zdaj s tekmo manj za vodilnim Dinamom zaostaja za 5 točk. 

Zdaj pa so se na račun Rožmanove tektike pojavili prvi očitki, in sicer, da je bila njegova ekipa v primerjavi z Gorico premehka. "Moramo biti tekaško bolj pripravljeni in da, dvigniti tudi raven aresivnosti. Gorica je to agresijo pokazala," je povedal Rožman in odgovoril na vprašanje, ali Rijeka pod njegovim vodstvom morda igra preveč napadalno: "Ne, težava naše igre je drugje, in sicer v zaključevanju akcij."

Značke: simon-rožman, rijeka

Članki iz rubrike