janez janša Dobra karma

Janez Janša: hladen je le na videz, v resnici ...

ženska, spodnjice Svet24.si

Spoštuj in ljubi svojo češpljo: o orgazmih in ...

cerar pocivalsek sarec bobo Reporter.si

Počivalšek okrivil Šarca: Neustrezen način ...

revščina Svet24.si

Položaj Slovenca: lani smo živeli malo bolje

rok furlan xx Necenzurirano

Bankrot Roka Furlana: prijava proti upravitelju ...

Adi Smolar Njena.si

Kaj se dogaja z zaljubljenim Adijem Smolarjem?

hana Njena.si

Sanjski moški: Hana po hujšanju povsem drugačna

nu
nu
1 27.10.2019 10:48:58

Ni mu lahko! Simon ROŽMAN se po boleči zaušnici že spopada s prvimi OČITKI: Je njegova ekipa res ...

sn
Pred enim mesecem je simon Rožman sedel na klop Rijeke.

Slovenski trener Simon Rožman je sezono začel kot trener Domžal, a se je po slabših rezultatih in zaradi izčrpanosti odločil, da zaključi to zgodbo v mestu ob Kamniški Bistrici. 

Le nekaj dni kasneje so ga povezovali s poljsko ekipo Zaglebie, kjer je bil eden od treh glavnih kandidatov, na koncu pa so se zanj odločili pri Rijeki. V njem so videli pravega naslednika Igorja Bišćana in pred tem še Matjaža Keka, ki je pustil neizbrisen pečat. 

Rožman se je zavedal, da mu v Rijeki, ne glede na to, za kako urejen klub gre, ne bo lahko. Veliko glasneje kot v Domžalah bodo znali navijači izraziti nezadovoljstvo, a hkrati veliko bolj nagraditi uspeh. Na zadnji tekmi je na domači tekmi klonil pred Gorico z 1:2, Rijeka zdaj s tekmo manj za vodilnim Dinamom zaostaja za 5 točk. 

Zdaj pa so se na račun Rožmanove tektike pojavili prvi očitki, in sicer, da je bila njegova ekipa v primerjavi z Gorico premehka. "Moramo biti tekaško bolj pripravljeni in da, dvigniti tudi raven aresivnosti. Gorica je to agresijo pokazala," je povedal Rožman in odgovoril na vprašanje, ali Rijeka pod njegovim vodstvom morda igra preveč napadalno: "Ne, težava naše igre je drugje, in sicer v zaključevanju akcij."

Značke: simon-rožman, rijeka

Članki iz rubrike