podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

ue
ue
1 26.10.2019 22:42:31

Trener ALUMINIJA jasno in glasno povedal, kaj si misli o 11-metrovki v Stožicah, potem pa OLIMPIJI namenil TE BESEDE: 'Zame igra ...'

Martin Metelko
Aluminij je v Ljubljani doživel tretji poraz v sezoni.

Moštvo iz Kidričevega ni moglo ustaviti napadov Olimpije, ki je slavila s 3:1. "Od začetka smo hoteli stisniti nasprotnika, to smo naredili, nekaj minut je bilo v redu. Potem pa, kot da bi igralci mislili, da bodo zlahka opravili z Olimpijo," je za TV Slovenija povedal trener Slobodan Grubor in dodal: "Toda danes je bila Olimpija vrhunska. Zame igra najlepši in najboljši nogomet v Sloveniji. Čestitam ji za zasluženo zmago."


Odkrito je priznal, da bi Ljubljančani po 45 minutah imeli lahko tudi višjo prednost. "Do polčasa smo imeli še nekaj sreče, da nismo prejeli še kakšnega zadetka. Potem smo imeli načrt, da zdržimo do 70. minute, saj smo vedeli, da bi Olimpija lahko fizično padla, a prišlo je do enajstmetrovke, to je bil prelomni trenutek tekme. Zame to ni bila enajstmetrovka!," je zatrdil, ko je videl posnetek situacije iz 49. minute, ki je dvignila veliko prahu tudi na tekmi Maribor - Celje v Ljudskem vrtu, tam je bilo veliko govora o podarjeni enajstmetrovki za Olimpijo.

"Hoteli smo igrati naprej, nismo se prišli branit, fizično smo res dobro pripravljeni. Imeli smo nekaj polpriložnosti, če bi prej zadeli, bi bila tekma bolj odprta in zanimiva," je še povedal Grubor.

Članki iz rubrike