stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
1 02.10.2019 12:58:37

Kakšna KOMEDIJA s semaforjem: Rožmanova vojska slavila z 11:0, ne boste verjeli, kaj so počeli v Bujah!

Simon Rožman je več kot uspešno debitiral na trenerski klopi Rijeke.

Rijeka je v torek odigrala zaostalo tekmo hrvaškega pokala. Na gostovanju pri hrvaškem tretjeligašu Bujah je izenačila najvišjo zmago v zgodovini kluba in slavila s skoraj neverjetnim izidom 11:0. Za Simona Rožmana je bil to debi iz sanj, po tekmi pa je dejal, da je zadovoljen s predstavo svojih varovancev in da morajo zdaj tako le še nadaljevati.


Zagotovo pa po takšnem rezultatu niso bili dobre volje domači nogometaši. Uvrstitev v osmino finala je bila seveda zgolj pobožna želja, a takšnega poraza ni pričakoval nihče. To se je izkazalo tudi na semaforju, ki je kazal trenutni izid. Ker gre za tretjeligaša, si kakšen napreden tehničen semafor ne more privoščiti, vseeno pa bi se lahko znašli malce bolje.

Rezultat na semaforju je do 0:7 kazal brez težav, nato se je začelo. Ker osebe, ki so bile zadolžene za semafor, niso imele pripravljene osmice, so namesto številke 8 obesile številko 3. No, morda je ta resnično še najbolj podobna osmici, a še večja komedija je sledila v nadaljevanju. Ko so nogometaši Rijeke prišli do številke 10, so gledalci debelo pogledali proti rezultatu. Ta je kazal 0:0, v tistem trenutku pa se je oglasila navijaška skupina Rijeke in začela skandirati 'poglejte semafor'. Na srečo je še en zadetek za Rijeko dosegel Hrvoje Smolčić, ki je postavil končnih 11:0, na tabli pa je pisalo 0:1 v prid gostujoče ekipe. No, vsaj zmagovalec je bil pravi ...

Značke: rijeka, rožman

Članki iz rubrike