nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za torek, 25. februarja

janez jansa volitve 2018 pl11 Reporter.si

Andrej M. Poznič: Smrtni strah pred velikim ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Stojan Petrič je izgubil Karavanke, a dobil ...

1_jernej tozon 4 Njena.si

Jernej Tozon s svojo novo prijateljico

Nandi Uzelac Njena.si

Sanjski moški: Nandi po šovu odkrili tumor

nu
nu
5 02.10.2019 10:40:15

Rok Kronaveter SPREGOVORIL o sprejemu navijačev OLIMPIJE! Zvezdnik Maribora je ...

Grega Wernig
Rok Kronaveter je bil junak sobotnega večnega derbija.

Maribor je v soboto na Stožicah slavil visoko zmago s 4:2, glavni junak dvoboja pa je bil še v prejšnji sezoni prvi zvezdnik Olimpije Rok Kronaveter. Izkušeni vezist je zabil dva zadetka za vijoličaste, tudi tistega odločilnega za 3:2 v 93. minuti, hkrati je prispeval še asistenco. 

Če se pri prvem doseženem golu (za 2:0) ni pretirano veselil, se je pri 3:2 prešerno razveselil odločilnega zadetka in ga proslavil z mariborskimi navijači. "Pokazal sem spoštovanje do kluba, v katerem sem igral. Nisem se pretirano veselil prvega gola. Pri drugem je bila moja reakcija normalna. Ko dosežeš gol v podaljšku derbija, pridejo čustva na plan. Mislim, da sem se veselil normalno, kot bi se verjetno vsak nogometaš. Stekel sem do navijačev, saj je bil gol dosežen pri njihovem sektorju," je razložil Kronaveter. 

Mariborski vezist je priznal, da ni pričakoval sovražnega sprejema na Stožicah. "Ne, moram priznati, da nisem pričakoval kakšnega hujšega sprejema. Ljudje se zavedajo, kaj sem naredil za ta klub. Mislim, da je bilo vse v mejah normale, točno takšen sprejem sem tudi pričakoval. Zares nisem pričakoval kakšnih večjih provokacij in incidentov," je dejal Kronaveter. 

Članki iz rubrike