IMG_6439 Svet24.si

Angelo se rad pretvarja, da ne zna slovensko

kakadu Svet24.si

FOTO: Kakadu, ki so ga kar petkrat ustrelili, ...

vesolje, galaksije Svet24.si

Horoskop od 14. do 20. 10. 2019: teden bo močno ...

recep tayyip erdogan Svet24.si

"Grožnje s sankcijami in embargom na orožje ne ...

ZR sep 19 – slovenski vrt FOTO 1 Odkrito.si

Nove gredice na starem borjaču

damjana tomažin Njena.si

Zadržana Damjana kot zapeljiva lepotica

IMG_3585 Njena.si

Znana Slovenca prvič postala starša

nu
nu
5 02.10.2019 10:40:15

Rok Kronaveter SPREGOVORIL o sprejemu navijačev OLIMPIJE! Zvezdnik Maribora je ...

Grega Wernig
Rok Kronaveter je bil junak sobotnega večnega derbija.

Maribor je v soboto na Stožicah slavil visoko zmago s 4:2, glavni junak dvoboja pa je bil še v prejšnji sezoni prvi zvezdnik Olimpije Rok Kronaveter. Izkušeni vezist je zabil dva zadetka za vijoličaste, tudi tistega odločilnega za 3:2 v 93. minuti, hkrati je prispeval še asistenco. 

Če se pri prvem doseženem golu (za 2:0) ni pretirano veselil, se je pri 3:2 prešerno razveselil odločilnega zadetka in ga proslavil z mariborskimi navijači. "Pokazal sem spoštovanje do kluba, v katerem sem igral. Nisem se pretirano veselil prvega gola. Pri drugem je bila moja reakcija normalna. Ko dosežeš gol v podaljšku derbija, pridejo čustva na plan. Mislim, da sem se veselil normalno, kot bi se verjetno vsak nogometaš. Stekel sem do navijačev, saj je bil gol dosežen pri njihovem sektorju," je razložil Kronaveter. 

Mariborski vezist je priznal, da ni pričakoval sovražnega sprejema na Stožicah. "Ne, moram priznati, da nisem pričakoval kakšnega hujšega sprejema. Ljudje se zavedajo, kaj sem naredil za ta klub. Mislim, da je bilo vse v mejah normale, točno takšen sprejem sem tudi pričakoval. Zares nisem pričakoval kakšnih večjih provokacij in incidentov," je dejal Kronaveter. 

Članki iz rubrike