jernej damjan, niki, taya damjan Dobra karma

Iskrena Jernej in Taya Damjan - tudi o novem ...

1_ilka štuhec Svet24.si

FOTO: Ilka Štuhec navdušila s počitniško ...

UV-moski jajca denar-profimedia-0335034042 Reporter.si

Moška prostitucija: pri prodajalcih teles, ki ...

bojana-beović Svet24.si

Bojana Beović: Stanje je kar kritično. Živimo ...

janez-janša, viktor-orban, aleksandar-vučić Necenzurirano

Vučić, Orban, Janez – vse za biznis danes ...

IMG_20200708_113611_886 Odkrito.si

Omar Naber - Skriva otroka???

Helena Blagne Njena.si

V takšnem razkošju uživa Helena Blagne

nu
nu
8 10.08.2019 11:24:13

DRAMA v zadevi Iličić! JOJO HOČE ODITI, na mizi ima noro ponudbo TEGA VELIKANA, Atalanta pa mu ...

Profimedia
Izjemno dramatično dogajanje na Apeninskem polotoku s Slovencem v glavni vlogi.

Kazalo je že, da bo Josip Iličić ostal pri Atalanti, da se je vse pomirilo, da se z okrepljeno ekipo (nazadnje je prišel izkušeni branilec Martin Škrtel) pripravlja na novo sezono s črno-modrimi ter na nastop z njimi v elitni ligi prvakov. Toda iz krogov blizu slovenskega zvezdnika smo ekskluzivno in zelo zanesljivo izvedeli, da se odvija prava drama ter da so stvari povsem drugačne. Najboljši slovenski nogometaš ima namreč eno samo željo: prestopiti hoče v Napoli. 

Iličić ima po naših informacijah na mizi ponudbo Atalante za podaljšanje pogodbe, a na mizi ima tudi fantastično ponudbo Napolija, velikana z juga, nekdanjega kluba Diega Maradone. Carlo Ancelotti je sestavil izjemno ekipo in napovedal naskok na naslov prvaka, na vsak način pa želi tej ekipi in temu naskoku dodati še Iličića. Na vsak način. Josip pa se je tudi dokončno odločil, da želi postati ta zadnji kamenček v mozaiku Napolijevega boja z Juventusom. 

Po naših zanesljivih informacijah iz kroga Iličićevih zaupnikov, je Jojo pretehtal vse možnosti in ne dvomi, kaj želi storiti. Hoče storiti. Atalanti je hvaležen za vse, kar mu je dala in kar mu še ponuja. Toda hoče Napoli. Na vsak način. In je vse bolj nezadovoljen, vse bolj nemiren - tudi razdražen in jezen -, ker je ta njegova želja pri Atalanti zdaj naletela na gluha ušesa. Predstavniki črno-modrih iz Bergama ne želijo sesti za pogajalsko mizo z Napolijem in ne želijo prodati. 

Njihova trma je precejšnja, toda zdaj je že povsem jasno, da tvegajo še večjo napetost in še večje nezadovoljstvo 31-letnega slovenskega reprezentanta. Ta ve, kaj hoče, in v nastalih razmerah bi bilo edino logično, da bi mu Atalanta prisluhnila. Vsaj toliko, da bi prisluhnila ponudbi Napolija in se skušala dogovoriti za rešitev, ki bi na koncu zadovoljila vse in ki ne bi pustila za seboj nikakršne prisile ter posledičnega nezadovoljstva - da ne uporabimo še kašne močnejše besede.   

Značke: iličić, atalanta, napoli

Članki iz rubrike