stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

jb
jb
0 21.06.2019 12:46:40

Oprostite, PREMALO! Slovan misli SMRTNO RESNO, Šporar ostal brez BOGATEGA PRESTOPA v ...

ŠK Slovan
Prestop Andraža Šporarja v prvo rusko ligo padel v vodo.

Želel ga je Krasnodar, ki ga čakajo kvalifikacije za ligo prvakov, in Andraž Šporar je bil z ruskim klubom že skoraj dogovorjen o menda zelo dobrih, celo bogatih finančnih podrobnostih sodelovanja, toda prestop je zdaj dokončno padel v vodo. Slovan je potrdil, da Šporar ne bo odšel v Rusijo.

Počitek je bil kratek, priprave na novo sezono so se že začele tudi za Andraža Šporarja. Ljubljančan se je po dopustu vrnil v Bratislavo, a je imel za vsak primer že pripravljene kovčke, če bi se bilo treba na vrat na nos preseliti drugam. A vsaj za zdaj bo ostal v slovaški prestolnici, potem ko so pri Slovanu potrdili, da je prestop v Rusijo padel v vodo.


ŠE NAPREJ VLADA IZJEMNO ZANIMANJE
"Eden najboljših ruskih klubov nam je poslal ponudbo za nakup Šporarja," je razkril Ivan Kmotrik mlajši, podpredsednik in generalni direktor slovaškega prvaka, ter nadaljeval: "Z Rusi smo se pogovarjali in pogajali, toda ponudba, ki so nam jo predstavili na koncu, za nas ni bila sprejemljiva." Kljub vsemu prvi mož Slovana ni želel povsem izključiti Šporarjevega odhoda že v tem prestopnem roku. "Še naprej zanj vlada izjemno zanimanje. Bomo videli, kako se bo vse skupaj odvijalo v teh poletnih tednih. A dejstvo je, da ga bomo prodali le, če bomo prejeli ponudbo, ki bo enakovredna kvaliteti in ceni našega nogometaša. Če ga bomo prodali, želimo zaslužiti toliko, da bomo lahko še dodatno rasli. Takšne ponudbe še nismo dobili, in če je tudi ne bomo, bo še naprej zabaval naše navijače. Prepričan sem, da bo že v kvalifikacijah za ligo prvakov ujel formo iz pretekle sezone," je dodal Kmotrik mlajši.

KAR 34 GOLOV NA 36 TEKMAH
Slovan naj bi sicer za nekdanjega kapetana Olimpije zahteval vsaj pet milijonov evrov, kar je razumljivo. Šporar ima za sabo sanjsko sezono. S Slovanom je osvojil naslov državnega prvaka, bil najboljši strelec lige in tudi najboljši nogometaš celotnega slovaškega prvenstva. V vseh tekmovanjih je 25-letnik odigral 36 tekem, med strelce pa se je vpisal kar 34-krat. Če bo ostal v Slovanu, bo novo sezono kakopak začel na evropskem odru. Sinjemodri so v kvalifikacijah za ligo prvakov, v prvem krogu pa jih čaka črnogorska Sutjeska iz Nikšića.

Članki iz rubrike